Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης 16/11/2024
Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης Ημερομηνία: Σάββατο 16/11/2024 Διάρκεια: 2.5 Ώρες (12.00 μ.μ. – 14.30 μ.μ.) Παρακολούθηση: ΟnLine Kόστος: 60 ευρώ Early Bird 50% έκπτωση κόστος 30 ευρώ για εγγραφή έως 15/11/2023 Εισηγητές: Αθανάσιος Χαλβατζής & Γεώργιος Μπίσδας ☎️ 210-6910012 [...]
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Ο Μαγικός Κόσμος του Βυθού”
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Κυριακή 29/09/2024 16:30 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΘΕΜΑ: Ο Μαγικός Κόσμος του Βυθού ΜΑΘΗΜΑ Τούρτα Ζαχαρόπαστας Στήσιμο τούρτας με φελιζόλ Στρώσιμο ζαχαρόπαστας Δημιουργία Φιγούρων από Ζαχαρόπαστα Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης) Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρώσιμων χρωμάτων Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(4) Από 16:30 μ.μ. έως 20:30 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα Μέγιστος αριθμός [...]
Νέα Συνεργασία και Ειδικές Τιμές Διδάκτρων
Δελτίο Τύπου 12 / 07 /2024 Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική σύναψη συνεργασίας για την Ελλάδα με το ΚES COLLEGE, που εδρεύει στην Κύπρο και ιδρύθηκε το 1971 από τον Θεόδωρο Στυλιανού και τη σύζυγό του Αθηνά. Το ΚES COLLEGE εστιάζει στην ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση προσφέροντας για 53 χρόνια γνώση και διαχρονική εμπειρία στο τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η φοίτηση [...]
Σεμινάριο Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη
Σεμινάριο Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη Κυριακή 16/06/2024 16:00 μ.μ. Εισηγήτρια: Pastry Chef Άννα Κοκκινοπούλου Παρασκευές: Μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο Μπουγάτσα Λαδένια Κιμώλου Πίτες για σουβλάκια Πολύσπορο φόρμας κατάλληλο για Τοστ Χώρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα Ώρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ. Διαθέσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναρίου 100 Ευρώ Εarly Bird: 60 ευρώ μέχρι 10 / 06 / 2024 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 [...]
Σεμινάριο “Τεχνικές Τούρτας – Πάστας”
Σεμινάριο "Τούρτες - Πάστες" Πέμπτη 06/06/2024 17:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης Παρασκευές: Τούρτα με κροκάν σοκολάτας και μπαβαρουάζ πορτοκάλι Πάστες με κροκάν σοκολάτας και μπαβαρουάζ πορτοκάλι μπισκουί σοκολάτας κροκάν πραλίνας μπαβαρουάζ πορτοκάλι κρέμα σοκολάτας Τούρτα μους λεμονιού με ζελέ φρούτων Πάστες μους λεμονιού με ζελέ φρούτων μπισκουί με αμύγδαλο ζελέ φρούτων μους απο πράσινο λεμόνι ή lime Χώρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα Ώρες [...]
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Κυριακή 14/04/2024 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης Παρασκευές: Γαλλικά μακαρόν (French macarons) Γκανάζ πραλίνας Γκανάζ φρούτων Σεντ Ονορέ (Saint Honore) Kρέμα patisserie Ζύμη Choux Ζύμη Σφολιάτα Παρί Μπρεστ (Paris – Brest) Dough Crackle Κρέμα αμυγδάλου Tαρτ Τατέν (Tarte Tatin) Ζύμη Μπισκότου Κρέμα βανίλια Μήλου Καραμέλα γάλακτος Ημερομηνία διεξαγωγής 14/04/2024 Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer - Φερών 16, Αθήνα Ωρες διεξαγωγής : 16.00 π.μ. – [...]
Σεμινάριο Ηγεσίας
Σεμινάριο Ηγεσίας Ηγεσία είναι όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία με την οποία ένα πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει ένα σύνολο ανθρώπων προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Η ηγεσία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλαπλές διαστάσεις. Μπορεί να λάβει χώρα μέσα στο πολιτικό περιβάλλον, στο στρατιωτικό περιβάλλον, στο εκπαιδευτικό περιβάλλον, αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι εταιρείες. Αναφέρεται είτε σε ένα πρόσωπο, είτε σε [...]
Σεμινάριο: Πυθαγόρειος Ιδιοσυγκρασιακή Διατροφή
Σεμινάριο : Πυθαγόρειος Ιδιοσυγκρασιακή Διατροφή Εισηγήτρια Σεμιναρίου: Δρ. Γεωργία Κατσογριδάκη Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες (4) Από 17:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα Ημέρα διεξαγωγής : Κυριακή Έναρξη προγράμματος: 10/03/2024 Kόστος δια ζώσης σεμιναρίου: 140€ Early bird: 80€ (για εγγραφή μέχρι 25/02)! Παροχές: • Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου • Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία) [...]
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Τούρτα Chef & Cooking”
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Κυριακή 25/02/2024 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΘΕΜΑ: Τούρτα Chef and Cooking ΜΑΘΗΜΑ Στήσιμο τούρτας με φελιζολ Στρώσιμο ζαχαρόπαστας Δημιουργία Φιγούρων από Ζαχαρόπαστα Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης) Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρωσιμων χρωμάτων Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(4) Από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων: Κυριακή [...]
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Candybar Valentines Day”
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Κυριακή 11/02/2024 15:30 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΘΕΜΑ: Candybar Valentines Day ΜΑΘΗΜΑ συνταγή donuts συνταγή cupcake βανίλιας συνταγή βουτυρόκρεμας συνταγή cakepops τεχνικές διακόσμησης γλυκισμάτων τεχνικές χρήσης καλουπιών και εμβόλων ζαχαρόπαστας Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(6) Από 15:00 μ.μ. έως 20:30 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων: Κυριακή Έναρξη προγράμματος: 11/02/2024 Kόστος δια ζώσης σεμιναρίου: 120€ Early bird: 60€ (για εγγραφή μέχρι 6/02)! Kόστος OnLine παρακολούθησης 40€ Παροχές: • Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου • Τα γλυκίσματα και η τούρτα που θα δημιουργήσετε • Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία) • Δωρεάν παρακολούθηση μιας ημέρας στα τμήματα ζαχαροπλαστικής • Δωρεάν η ποδιά εργασίας • [...]
Σεμινάριο Vegan Wines
Σεμινάριο Vegan Wines Πέμπτη 18/01/2024 17:30 μ.μ. Εισηγητής: Αθανάσιος Χαλβατζής Περιεχόμενο Σεμιναρίου Πότε ένα κρασί είναι vegan Γιατί δεν είναι όλα τα κρασιά Vegan Τι είναι τα «μέσα διαύγασης» Εναλλακτικές διαδικασίες «διαύγασης» Βασικές Ποικιλίες Οινοποίηση Wine Tasting -Vegan Wines- Διαλεγμένα ανάμεσα από τα καλύτερα κρασιά του Ελληνικού Αμπελώνα, θα δοκιμάσετε διάφορες ποικιλίες κρασιών μαζί με ποικιλίες vegan τυριών και άλλων εδεσμάτων. Θερμοκρασίες σερβιρίσματος Σερβίρισμα κρασιού Βασικά γευστικά Χαρακτηριστικά Ημερομηνία [...]
Σεμινάριο Gluten Free Desserts
Σεμινάριο Gluten Free Desserts Κυριακή 28/01/2024 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Μάνος Κόβρας Παρασκευές: Βanoffee Τούρτα Fraisier - Τούρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες Τάρτα Λεμόνι - Lemon Pie Ημερομηνία διεξαγωγής 28/01/2024 Ωρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 60 ευρώ μέχρι 26/01/2024 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ'αποστάσεως αλλά και σε [...]
Σεμινάριο Σοκολάτας
Σεμινάριο Σοκολάτας Στο Σεμινάριο Σοκολάτας οι συμμετέχοντες θα έχουν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την υλοποίηση ενός καταπληκτικού εκθέματος σοκολάτας, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Ανδρέα Πιπέρη. Περιεχόμενο Σεμιναρίου Live έκθεμα σοκολάτας 3D Χριστουγεννιάτικο τρενάκι Στρώσιμο σοκολάτας και τεχνικές δημιουργίας εκθέματος Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια Χριστουγεννιάτικος κορμός Χριστουγεννιάτικες πάστες "το σκουφί του Αγίου Βασίλη" Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/12/2023 Ώρα διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. -20:30 [...]
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Κυριακή 10/12/2023 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Διονύσης Σταθόπουλος Παρασκευές: Γαλλικά μακαρόν (French macarons) Σουδάκια (Pate au choux) Μους Κάστανο Μους Σοκολάτας Κρέμα βουτύρου Καραμέλα βουτύρου craquelin σοκολάτας Profiterole sauce Eλβετική μαρέγκα Καραμέλα επικάλυψης Σοκολάτα επικάλυψης Ημερομηνία διεξαγωγής 10/12/2023 Ωρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 80 ευρώ μέχρι 07/12/2023 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 [...]
Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης
Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης Ημερομηνία: Σάββατο 25/11/2023 Διάρκεια: 2.5 Ώρες (11.30 π.μ. – 14.00 μ.μ.) Παρακολούθηση: ΟnLine Kόστος: 60 ευρώ Early Bird 50% έκπτωση κόστος 30 ευρώ για εγγραφή έως 22/11/2023 Εισηγητές: Αθανάσιος Χαλβατζής & Γεώργιος Μπίσδας ☎️ 210-6910012 [...]
Yγιεινά Γλυκά – Superfoods
Σεμινάριο Yγιεινά Γλυκά - Superfoods Κυριακή 26/11/2023 11:00 μ.μ. Εισηγήτρια: Pasrty Chef Αγγελική Νιάρχου Θέμα: Yγιεινά Γλυκά - Superfoods Ένα μοναδικό σεμινάριο με υγιεινά γλυκά χωρίς ζάχαρη και τρανς λιπαρά με υπερτροφές! Κάποιες από τις παρασκευές των γλυκών είναι και ωμοφαγικές;. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν και [...]
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Harry Potter”
Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Σάββατο 21/10/2023 15:30 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΜΑΘΗΜΑ Σεμινάριο "Harry Potter" Στήσιμο τούρτας με φελιζολ Στρώσιμο ζαχαρόπαστας Δημιουργία Φιγούρων Ηarry Potter από Ζαχαρόπαστα Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης) Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρώσιμων χρωμάτων Συνταγή & δημιουργία μπισκότου Συνταγή & δημιουργία cupcake Συνταγή & δημιουργία βουτυρόκρεμας Διακόσμηση μπισκότου & cupcake με φιγούρες ζαχαρόπαστας Ηarry Potter Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine [...]
Συνεχίζεται η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο και την Vegan Academy
Δελτίο Τύπου Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, με τη FamilyFoodIKE και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο με στόχο την πραγματοποίηση κοινών φιλανθρωπικών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των δύο φορέων! Τα plantbased προϊόντα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο δημιουργήθηκαν με αγάπη, [...]
Open Day: Nutritionist & Health Coach
Open Day: Nutritionist & Health Coach Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται να πίνουμε αρκετό νερό, να τρώμε φρούτα και λαχανικά, να ασκούμαστε καθημερινά, να μην καπνίζουμε, να κοιμόμαστε επαρκώς κα … Τα γνωρίζουμε αλλά πόσοι τα κάνουμε; Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η εκπαίδευση του coaching. Η πρακτική Nutritional Health Coaching σου επιτρέπει να συνεισφέρεις σε αυτό το ταξίδι δημιουργώντας ένα θετικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον ώστε να παρακινείς το άτομο να συμμετέχει ενεργά στην φροντίδα [...]
Νέα Συνεργασία για την Gluten Free Academy!
Νέα Συνεργασία για την Gluten Free Academy! Μάνος Κόβρας Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Gluten Free Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους Zαχαροπλάστες – Αρτοποιούς με εξειδίκευση στον χώρο των γλυκών και παρασκευών χωρίς γλουτένη Pastry chef Μάνο Κόβρα. Ο κ. Κόβρας ξεκίνησε την ανάμειξη του με την ζαχαροπλαστική ερασιτεχνικά το 2013 φτιάχνοντας διάφορα γλυκά στο σπίτι για φίλους και την οικογένεια [...]
Seminar Vegan Ice Creams & Sweets
Σεμινάριο vegan παγωτά και γλυκά Πέμπτη 29/6/2023 17:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης Παρασκευές: Vegan Παγωτό Avocado Vegan Παγωτό Καρύδα Vegan Παγωτό Σοκολάτα με μπανάνες Τούρτα Μάνγκο Σουφλέ Σοκολάτας Ημερομηνία διεξαγωγής 29/06/2023 Ωρες διεξαγωγής : 17.00 π.μ. – 21.00 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 70 ευρώ μέχρι 28/06/2023 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on [...]
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Σάββατο 24/6/2023 15:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Διονύσης Σταθόπουλος Παρασκευές: Γαλλικά μακαρόν (French macarons) Σουδάκια (Pate au choux) Crème Patisserie Tart au soux Pate samble Eκλαιράκια (Εclair) craquelin σοκολάτας Profiterole sauce Eλβετική μαρέγκα Καραμέλα επικάλυψης Σοκολάτα επικάλυψης Ημερομηνία διεξαγωγής 24/06/2023 Ωρες διεξαγωγής : 15.00 π.μ. – 20.00 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 80 ευρώ μέχρι 22/06/2023 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση [...]
Free Webinar: Health Coaching
Δωρεάν Webinar: Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας "Το να θεραπευτείς με φυσικό τρόπο είναι το ταξίδι σου. Προορισμός; Να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και την ευθύνη για οτιδήποτε βάζεις στο σώμα σου, στη σκέψη σου, στην καρδιά σου και στην ψυχή σου, επιτυγχάνοντας την Αλλαγή" Στις 24/06/2022 ημέρα Σαββάτο στις 18:30 το απόγευμα παρακολουθήστε το Δωρεάν Webinar στην ειδικότητα "Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας" με εισηγήτρια την διακεκριμένη ΜSc [...]
Σεμινάριο Ηγεσίας
Σεμινάριο Ηγεσίας Ηγεσία είναι όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία με την οποία ένα πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει ένα σύνολο ανθρώπων προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Η ηγεσία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλαπλές διαστάσεις. Μπορεί να λάβει χώρα μέσα στο πολιτικό περιβάλλον, στο στρατιωτικό περιβάλλον, στο εκπαιδευτικό περιβάλλον, αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι εταιρείες. Αναφέρεται είτε σε ένα πρόσωπο, είτε σε [...]
Σεμινάριο Μαγειρικής – Πολίτικη Κουζίνα
Σεμινάριο Μαγειρικής Σάββατο 11/2/2023 17:00 μ.μ. Εισηγήτρια: Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Πολίτικη Κουζίνα Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Η Chef Ελένη Κουμαντάνου θα μας ταξιδέψει στα βάθη της Μικράς Ασίας και θα δημιουργήσει μια πανδαισία πιάτων με υλικά και προϊόντα από την πολίτικη κουζίνα! Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν και το food styling των [...]
Σεμινάριο Σοκολάτας
Σεμινάριο Σοκολάτας Στο Σεμινάριο Σοκολάτας οι συμμετέχοντες θα έχουν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την υλοποίηση ενός καταπληκτικού εκθέματος σοκολάτας, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Ανδρέα Πιπέρη. Επίσης θα υλοποιηθεί απο τον Chef ένα δεύτερο έκθεμα που θα είναι κορμός τρενάκι και οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα στο τέλος να γευτούν το πιο σοκολατένιο τρενάκι . Τέσσερις ώρες γεμάτες σοκολάτα και παρασκευές με [...]
Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!
Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Σταύρος Καραγιλάνης Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον Σταύρο Καραγιλάνη που είναι καθηγητής Μακροβιοτικής διατροφής την οποία και διδάσκει σε σεμινάρια και σχολές Vegan Mαγειρικής αρκετά χρόνια. Ο κ. Καραγιλάνης ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση στη βίγκαν μαγειρική, με έμφαση στην ελληνική και Ιαπωνική κουζίνα και την ανάμιξή τους, καθώς και με επιρροές από την παράδοση της [...]
Νέα συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer(Vegan Academy) με την εταιρία ΚΟΡΕ Α.Ε.
29/09/2022 Δελτίο Τύπου Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία ΚΟΡΕ Α.Ε. Η ΚΟΡΕ, είναι μία εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ελαίων. Στέκεται δίπλα στον επαγγελματία, προτείνει λύσεις και δημιουργεί προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και τιμής, που μπορούν να αναδείξουν τις δημιουργίες του και ανταποκρίνονται πάντα στην εποχή. Σκοπός αυτής της συνεργασίας, είναι η ΚΟΡΕ να στηρίξει τον εκπαιδευτικό [...]
Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!
Κρύστα Παραμύθη Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την εξαιρετική food blogger Κρύστα Παραμύθη, που θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Vegan Mαγειρική και Ζαχαροπλαστική. Η μαγειρική εμπειρία της Κρύστας Παραμύθη ξεκίνησε όταν έγινε βίγκαν, πριν από 10 χρόνια. Η πορεία [...]
Νέα συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer(Vegan Academy) με την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ και το αλεύρι ΜΑΝΝΑ
Δελτίο Τύπου 26 / 09 /2022 Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ και το αλεύρι ΜΑΝΝΑ με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ιδρύθηκε το 1987 από τους αδελφούς Δημήτριο & Αθανάσιο Κεραμάρη και κατάφερε [...]
Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!
Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Κωνσταντίνος Δημουλάς Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους food blogger, συγγραφέα και Vegan chef τον κ. Δήμουλα Κωνσταντίνο που θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες τoυ σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Vegan Mαγειρική και Ζαχαροπλαστική. Η μαγειρική εμπειρία του Κωνσταντίνου Δήμουλα ξεκίνησε όταν έγινε [...]
Νέα συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο και της Vegan Academy
Δελτίο Τύπου Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τη FamilyFoodIKE και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα. Τα plantbased προϊόντα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο δημιουργήθηκαν με αγάπη, ώστε να προσφέρουν ‘ευλογημένες’ λύσεις σε όσους για λόγους υγείας ή στάση ζωής, έχουν αποκλείσει τα γαλακτοκομικά από τη ζωή [...]
Συνεχίζεται για 4η χρονιά η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με την Chef Ελένη Κουμαντάνου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/09/2022 Συνεργασία για το τμήμα Mαγειρικής Τέχνης! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας για τέταρτη συνεχή χρονιά με την πετυχημένη chef Ελένη Κουμαντάνου στα τμήματα της Μαγειρικής! Η Ελένη Κουμαντάνου είναι επίλεκτο μέλος και πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και με πολυετή εμπειρία σε 5στερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ως μέντορας προσφέροντας τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της στη [...]
Δωρεάν Μάθημα – Live Cooking
Δωρέαν Μάθημα – Live Cooking Δευτέρα 19/9/2022 17:30 μ.μ. Εισηγήτρια:Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Ψαρονέφρι Μπρεζέ Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Η Chef Ελένη Κουμαντάνου θα δημιουργήσει ένα πιάτο από Ψαρονέφρι μπρεζέ με σάλτσα pepper μαυροδάφνης, άχυρο πράσο και crispy prosiouto και οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν και το food styling του συγκεκριμένου πιάτου. Με [...]
Free Webinar: Βιοανάδραση – Βιοσυντονισμός
Δωρεάν Webinar: Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός Στις 18/09/2022 ημέρα Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα παρακολουθήστε το Δωρεάν Webinar στην ειδικότητα της Βιοανάδρασης - Βιοσυντονισμού με εισηγήτρια την διακεκριμένη ΜSc Νευροεπιστήμονα και Φυσικοπαθητικού Aρετή Γρηγορίου με επιτυχημένη καριέρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κέιμπριτζ. Το Webinar θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν το συντομότερο την συμμετοχή τους στην φόρμα επικοινωνίας ώστε να λάβουν τους κωδικούς τους. Πληροφορίες [...]
Νέα Eκπαιδευτική Συνεργασία με τα κέντρα αισθητικής LaserSkin Solutions
Νέα Eκπαιδευτική Συνεργασία! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη στρατηγικής εκπαιδευτικής συνεργασίας, με τα επιστημονικά κέντρα αισθητικής Laserskin Solutions. Τα Laserskin Solutions έχουν πολλές διακρίσεις στον τομέα της αισθητικής με τελευταία διάκριση το βραβείο «Aesthetics Practice of the Year» που απέσπασαν το 2020, στα διεθνή βραβεία MyFaceMyBody.Για πρώτη φορά μια ελληνική επιχείρηση στον τομέα της ομορφιάς απέσπασε ένα βραβείο τέτοιου κύρους και διεθνούς προβολής. Τα Laserskin Solutions δίνουν [...]
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy φέρνουν την επανάσταση στην εκπαίδευση!
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy φέρνουν την επανάσταση στην εκπαίδευση! Ο εκπαιδευτικός όμιλος Grand Foyer στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και κατανοώντας την ανάγκη των νέων ανθρώπων να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στην φιλοσοφία του βιγκανισμού ή για να το διατυπώσουμε πιο απλά στη φιλοσοφία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης που επιδιώκει να αποκλείσει όλες τις μορφές εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων για τρόφιμα, ρούχα ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Μέσα στα [...]
Διαγωνισμός – Κέρδισε Υποτροφίες Σπουδών
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Λάβε τώρα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για τις ειδικότητες του ΙΕΚ Grand Foyer για το ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023 και γίνε ένας από τους είκοσι τυχερούς (20) που θα κερδίσει μια μερική υποτροφία με επιδότηση διδάκτρων για ένα ολόκληρο έτος. Χωρίς κόπο συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση για την μερική υποτροφία. Με τη συμμετοχή σου στο Διαγωνισμό κερδίζεις 40% έκπτωση [...]
Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!
Δήμητρα Μαγκλάρα Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τη διακεκριμένη Vegan Chef Δήμητρα Μαγκλάρα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Vegan γαστρονομίας και του επισιτισμού ως head chef και σύμβουλος vegan menu. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Από μικρή είχε οικολογικές ανησυχίες και ενδιαφέρον για περιβαντολογικά ζητήματα. Σπούδασε ψυχολογία και μετά τις σπουδές ταξίδεψε αρκετά στον κόσμο, παρατηρώντας διαφορετικές κουλτούρες. Ασχολήθηκε [...]
Vegan Desserts Seminar
VEGAN RAW DESSERTS SEMINAR Ημερομηνία: Κυριακή 27 / 02 /2022 Ώρα: 16:00 μ.μ. -20:00 μ.μ. Τοποθεσία: Φερών 16, Αθήνα Ο Vegan chef Esco Essence είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με την Vegan Mαγειρική στην Ελλάδα και εξειδικεύεται και στην ωμοφαγική διατροφή (raw) όντας ιδιοκτήτης και executive chef στο vegan εστιατόριο «Τhe Plant Kingdom». Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούνε γλυκά με υπέροχη γεύση αλλά και με υψηλή θρεπτική [...]
Vegan Desserts Seminar
VEGAN DESSERTS SEMINAR Ημερομηνία: Κυριακή 12 / 12 /2021 Ώρα: 16:00 μ.μ. -20:00 μ.μ. Τοποθεσία: Φερών 16, Αθήνα Εισηγητές: Vegan Chef Αγγελική Χαραμή & Ηλίας Μπαζιάνος Θεματολογία Σε ένα 4 ωρο Master Class, θα παρακολουθήσετε τη δημιουργία εντυπωσιακών gourmet και ωμοφαγικών γλυκών με απλές πολύπλοκες συνταγές και τεχνικές από δυο καταξιωμένους Vegan Chef. Ωμοφαγικό γλυκό Ημισφαίριο μελομακάρονο με πραλίνα φουντούκι Αποδομημένο τυραμισού Foodstyling Σύγχρονες τεχνικές πάνω στα vegan γλυκά Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής. Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια. Πληροφορίες – Εγγραφές :2106910012 Δήλωσε συμμετοχή ... εδώ
Διαγωνισμός – Vegan Academy
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - VEGAN ACADEMY Λάβε τώρα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της μοναδικής Vegan Ακαδημίας για Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει μια υποτροφία με 50% έκπτωση στα δίδακτρα για τα τμήματα Νοεμβρίου. Χωρίς κόπο συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής και αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση για την μερική υποτροφία του 50% και με τη συμμετοχή σου κερδίζεις 40% έκπτωση στα [...]
Σεμινάριο Σοκολάτας
Σεμινάριο Σοκολάτας Γλυκές δημιουργίες και σοκολατάκια υψηλής αισθητικής και ποιότητας με τέλειες γεύσεις και εξαιρετικές υφές θα παρακολουθήσουμε στο σεμινάριο σοκολάτας δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Θεόδοτου Μαρκεζίνη. Τέσσερις ώρες γεμάτες σοκολάτα και παρασκευές με βάση τη σοκολάτα ενώ θα γίνει παραγωγή με σοκολατομηχανή! Μάθετε περισσότερα... εδώ
Vegan Sushi Seminar
Η Vegan Academy και οι δυο κορυφαίοι Vegan Chef Εsco Essence και Αγγελική Χαραμή ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να παρουσιάσουν ένα μοναδικό σεμινάριο Sushi με διαφορετικές τεχνικές και πολλαπλές επιλογές σε υλικά και αναλώσιμα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία και πολλές τεχνικές και παρασκευές sushi καθώς και όσοι επιθυμείτε θα κάνετε πρακτική στο τύλιγμά του. Μάθετε περισσότερα... εδώ
Η Vegan Academy και το ΙΕΚ Grand Foyer συμμετείχαν στο Vegan Life Festival
Η Vegan Academy και το ΙΕΚ Grand Foyer συμμετείχαν στο Vegan Life Festival Tο Vegan Life Festival Athens επέστρεψε για 5η χρονιά το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και η Vegan Academy by IEK Grand Foyer συμμετείχε στη μεγαλύτερη γιορτή του βιγκανισμού για έναν πιο ειρηνικό τρόπο ζωής, για τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία, και φυσικά για να διαδώσουμε την τέχνη της Vegan [...]
Free Webinar – Live Cooking
Free Webinar – Live Cooking Τετάρτη 6/10/2021 18:00 μ.μ. Εισηγήτρια:Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Η Τέχνη του Ψαριού Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε tips και μυστικά για τη σωστή επιλογή των ψαριών, καθώς και τη συντήρηση και δημιουργικές μοντέρνες συνταγές με βάση το ψάρι. Θα μάθετε να φιλετάρετε σωστά, πως θα αξιοποιήσουμε όλα τα [...]
Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Grand Foyer με τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα και τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παρλαπάνο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/09/2021 Τα Σεμινάρια Στιχουργικής ξεκινούν στα μέσα Οκτωβρίου και θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως (online) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά η συνεργασία με τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα και τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παρλαπάνο και τo στούντιο Pink που αναλαμβάνει τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών. Ο στιχουργός Σωτήρης Μπίσδας μέσα από την 16ετή εμπειρία του στο [...]
Συνεχίζεται για 3η χρονιά η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με την Chef Ελένη Κουμαντάνου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/09/2021 Συνεργασία για το τμήμα Mαγειρικής Τέχνης! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρονιά με την πετυχημένη chef Ελένη Κουμαντάνου στα τμήματα της Μαγειρικής! Η Ελένη Κουμαντάνου είναι επίλεκτο μέλος και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και με πολυετή εμπειρία σε 5στερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ως μέντορας προσφέροντας τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της στη δημιουργία [...]
Σπούδασε Προπονητική με τους Κορυφαίους
Δελτίο Τύπου 10/09/2021 Ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ Grand Foyer στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων μελών – προπονητών της ειδικότητας «Προπονητική» διοργανώνει Δωρεάν Webinar με θέμα: “Σπούδασε Προπονητική με τους Κορυφαίους” Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Ζοοm και θα μεταδοθεί live από το Facebook στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 19:00 μ.μ. και θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων από το κοινό στους [...]
Ανακοίνωση
განცხადება!!! ვიქტორიას მოედანზე მდებარე ფერონის16 ქუჩაზე მდებარე "გრანდ ფოიეს" სკოლა გთავაზობთ სწრაფ პროგრამებს ქართველებისთვის შეღავათიანი ფასებით. პროგრამებია: "მანიკური პედიკური" "სამზარეულო-შეფ" "საკონდიტრო ნაწარმი"(კონდიტერი) "საპარიკმახერო" "Კოსმეტიკა"(კოსმეტოლოგი) ბარმენი (კოქტეილის მომზადება) ბერძნული ენა ბევრი პროგრამა ტარდება ყოველ კვირა დღეს. დაინტერესებულ პირებს შეუძლიათ დარეგისტრირდნენ, აქვთ თუ არა იურიდიული დოკუმენტები. ასაკობრივი შეზღუდვა არ არსებობს. დამატებითი ინფორმაციისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ სკოლას ტელეფონით 2106910012 ან ელ.ფოსტა info@grandfoyer.gr. წარმატებებს გისურვებთ გრანდ ფოიერის დირექცია.
Νέα συνεργασία με τον Νίκο Χατζή
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/08/2021 Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές που ανέδειξε το Ελληνικό μπάσκετ και καταξιωμένο προπονητή Νίκο Χατζή που θα αποτελεί τον μέντορα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer. Ο Νίκος Χατζής γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1976 στην Καλαμάτα. Είναι [...]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Δελτίο Τύπου Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Grand Foyer στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της στήριξης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν σπουδές σε παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021 -2022. Οι τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες σπουδών αξίας 9,000 ευρώ παρέχονται από το αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας ΚΔΒΜ του Εκπαιδευτικού φορέα Grand Foyer. Tηλέφωνο Επικοινωνίας:2106910012 Email: info@grandfoyer.gr [...]
Νέα συνεργασία με τον Βασίλη Σέγκο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/07/2021 Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή Βασίλη Σέγγο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και ο καταξιωμένος προπονητής Βασίλης Σέγγος ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer. Ο Σέγκος Βασίλειος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας [...]
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ
▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ Δελτίο Τύπου 01/06/2021 Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την εξαιρετική Vegan Chef Αγγελική Χαραμή που εξειδικεύεται στον τομέα της υψηλής Vegan γαστρονομίας το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan chef Αγγελική Χαραμή [...]
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ
▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ στον τομέα της στιχουργικής τέχνης. Ουσιαστικά ο Γιάννης Παρλαπάνος θα αναλάβει να ντύσει με μελωδίες του στίχους των σπουδαστών της στιχουργικής τέχνης. Σύντομο Βιογραφικό Ο Γιάννης Παρλαπάνος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μόλις 5 χρονών μαθαίνοντας μπουζούκι και λίγο αργότερα έμαθε κιθάρα, μπαγλαμά, τζουρά και πιάνο [...]
VEGAN CHRISTMAS MENU
▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VEGAN CHRISTMAS MENU Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω σύγχρονης διαδραστικής πλατφόρμας στις 19/12/2020 από τον μοναδικό Vegan chef Esco Essence. ??Vegan Christmas Menu?? Διαδικτυακό Σεμινάριο ?Vegan Chef: Esco Essence ?Σάββατο: 19/12/2020 ?Κόστος: 30 ευρώ για εγγραφή μέχρι 10/12/2020. ⏳Διάρκεια: 4 ώρες - Έναρξη 17.00 μ.μ. ✔️Εγγραφές - Πληροφορίες: ☎2106910012. Grand Foyer Christmas Menu inspired Native Cuisine from Finland Χριστουγεννιάτικο Μενου - Παρασκευές Gluten Free X-Mas Bread made with Oats, Raisins, Nuts & Nice spices (Ψωμί χωρίς γλουτένη με βρώμη, σταφίδες, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά) ROSOLLI Salad [...]
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Στις 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το on line σεμινάριο συναισθηματικής νοημοσύνης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής. Οι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Μπίσδας Γεώργιος και Χαλβαντζής Αθανάσιος. Grand Foyer
Καινούργιες Εγκαταστάσεις
▶️ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η σχολή Grand Foyer ανοίγει και πάλι τις πόρτες στους σπουδαστές, σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις κι εύχεται στους σπουδαστές μια δημιουργική χρονιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6910012. Grand Foyer
Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα
▶️ Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα Παρασκευές: ✅Quesadillas με Pico de gallo(salsa) ✅Κουβανέζικη μαρινάτα χοιρινού με σάλτσα μάνγκο και παπάγια ✅Εnchiladas de pollo con chorizo ✅Tacos με chilli con carne κ cheddar sauce ??Εισηγητής: Chef Κουμαντάνου Έλενη ➡️Ημερομηνία : Κυριακή 23/02 ⏱Ώρα: 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ. ➡️30 % έκπτωση για εγγραφή μέχρι 07/02/2020 ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 Πιστοποίηση: ✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης [...]
Σεμινάριο Italian Vegan Dishes
▶️ Σεμινάριο Italian Vegan Dishes Παρασκευές: ✅ Pasta Salads ✅ Vegan Pesto Salads ✅ Pesto Dressing and Sauce ✅ Vegan Pesto Pasta ✅ Italian Vegan Pizza ✅ Tiramisu ? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling). ? Εισηγητής: Ο διακεκριμένος Vegan Chef Esco Essence ➡️ Διάρκεια: 2 ημέρες ➡️ Παρασκευή 17/01/2020 : 10.00 π.μ -13.30 μ.μ. ➡️ Σάββατο 18/01/2020 : 10.00 π.μ. -13.30 μ.μ. ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 [...]
Chocolate workshop στο Christmas Factory στο γκάζι
Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε στις 27/12/2019 chocolate workshop στο Christmas Factory στο γκάζι. Σοκολατόσπιτα απαλαγμένα από ΕΝΦΙΑ ???? από τον pastry chef: Andreas Piperis Η σχολή Grand Foyer βρέθηκε και πάλι στο μεγαλύτερο event της πόλης στο The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών και μάγεψε μικρούς και μεγάλους με άφθονη σοκολάτα από την σοκολατοποιία ΠΑΡθΕΝΩΝ - Handmade Chocolates Grand Foyer Πανόρμου The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών
Live Cooking στο Christmas Factory στο γκάζι
Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε στις 26/12/2019 live cooking στο Christmas Factory στο γκάζι. Ευχαριστούμε τους καθηγητές της Grand Foyer και τους σπουδαστές για το χρόνο που διέθεσαν για να δώσουν χαρά στα παιδάκια αυτές τις Άγιες Μέρες!!! μαζί με Eleni Koumantanou , George Bisdas Grand Foyer Πανόρμου The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών
Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης
▶️ Σεμνάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης ? Διάρκεια: 4 Ώρες ➡️ Εισηγητές: Αθανάσιος Χαλβατζής & Γεώργιος Μπίσδας ? Ημερομηνία: Σάββατο 07/12/2019 ➡️ Τοποθεσία: Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου (στάση μετρό Πανόρμου) ☎️ 210-6910012 ✅ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. ✅ Το σεμινάριο περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση (τεστ)
Σεμινάριο Christmas Menu
▶️ Σεμινάριο: Christmas Menu Παρασκευές: ✅ Σαλάτα Rossoli Χριστουγεννιάτικη ✅ Σολωμός με Cream Fresh ✅ Φιλέτο Wellington ✅ Σουηδική σούπα Χριστουγεννιάτικη Morotssoppa ? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling). ? Εισηγητής: Chef κ. Ελένη Κουμαντάνου ➡️ Διάρκεια: 4 Ώρες ➡️ Hμερομηνία: 15/12/2019, Κυριακή 15.00 μ.μ. - 19.00 μ.μ. ➡️ Κόστος: 30% έκπτωση για Εarly Bird έως 01/12/2019 ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 Πιστοποίηση: ✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης [...]
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ HOTEL SHOW
Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΜΕC Παιανίας στην μεγάλη έκθεση Τουρισμού Hotel Show με σπουδαστές από τα τμήματα τουρισμού και επισιτισμού. Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν από συνεντεύξεις από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς και να περιηγηθούν στους χώρους της εντυπωσιακής έκθεσης για τα ξενοδοχεία.
Σεμινάριο COMBI MANICURE & ΟΜΒRΕ
➡️ Σεμινάριο COMBI MANICURE & ΟΜΒRΕ ✅ Χρήση Τροχού και 4 φρεζάκια ✅ Μini Apex και φυσική ενίσχυση ✅ Τέλειο Βάψιμο ✅ Συμβουλές για βάψιμο ΟMBRE ✅ Σωστή θέση χεριών για τέλεια φωτογραφία ➡️ Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. – 2 μ.μ. ➡️ Διάρκεια Σεμιναρίου: 5 ώρες ➡️ Κόστος: 80 ευρώ ➡️ Εισηγήτρια: Συλβάνα Βίτσου ? Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου από την αναγωρισμένη σχολή Grand Foyer καθώς και εκπαιδευτικό [...]
Σεμινάριο Sushi
▶️ Σεμινάριο: Τα Μυστικά του Sushi Tο sushi είναι παραδοσιακό φαγητό και έχει ως βάση το ξυδάτο ρύζι (σάρι), το οποίο συνδυάζεται με άλλα υλικά, που αποκαλούνται νέτα. Συνήθως αυτά τα άλλα υλικά είναι θαλασσινά και ψάρια. Το κρέας χωρίς το ρύζι λέγεται σασίμι (sashimi). Το σασίμι είναι κυρίως από κρέας τόνου και σολομού. ▶️ Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι εξής θεματικές ενότητες και τα πιο γνωστά είδη όπως: ✅ [...]
Σεμινάριο Tαϊλανδέζικη Κουζίνα
▶️ Tαϊλανδέζικη Κουζίνα Ένα εντυπωσιακό τετράωρο σεμινάριο εξωτικής κουζίνας. H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα μίγμα πληθωρικής και συνάμα εκλεπτυσμένης μαγειρικής. Ένα ανακάτεμα πολύχρωμων υλικών και αναπάντεχων γευστικών συνδυασμών που οδηγεί ακόμα και τους πιο μυημένους σε συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες. ? Εισηγητής: Chef Ελένη Κουμαντάνου Παρασκευές Σεμιναρίου ✅ 1.Σατάι κοτόπουλο σε φύλλα μπετέλ. [...]
Δήλωσε τα στοιχεία σου για να συμμετέχεις στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Grand Foyer
Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Grand Foyer