Latest News2022-05-26T08:32:27+00:00
2503, 2024

Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

By |March 25th, 2024|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Κυριακή 14/04/2024 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης Παρασκευές: Γαλλικά μακαρόν  (French macarons) Γκανάζ πραλίνας Γκανάζ φρούτων Σεντ Ονορέ  (Saint Honore) Kρέμα patisserie Ζύμη Choux Ζύμη Σφολιάτα Παρί Μπρεστ  (Paris – Brest) Dough Crackle Κρέμα αμυγδάλου Tαρτ Τατέν  (Tarte Tatin) Ζύμη Μπισκότου Κρέμα βανίλια Μήλου Καραμέλα γάλακτος Ημερομηνία διεξαγωγής 14/04/2024 Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer - Φερών 16, Αθήνα Ωρες διεξαγωγής : 16.00 π.μ. – [...]

2702, 2024

Σεμινάριο Ηγεσίας

By |February 27th, 2024|Categories: ΝΕΑ|

 Σεμινάριο Ηγεσίας Ηγεσία είναι όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία με την οποία ένα πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει ένα σύνολο ανθρώπων προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Η ηγεσία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλαπλές διαστάσεις. Μπορεί να λάβει χώρα μέσα στο πολιτικό περιβάλλον, στο στρατιωτικό περιβάλλον, στο εκπαιδευτικό περιβάλλον, αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι εταιρείες. Αναφέρεται είτε σε ένα πρόσωπο, είτε σε [...]

1502, 2024

Σεμινάριο: Πυθαγόρειος Ιδιοσυγκρασιακή Διατροφή

By |February 15th, 2024|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο : Πυθαγόρειος Ιδιοσυγκρασιακή Διατροφή Εισηγήτρια Σεμιναρίου: Δρ. Γεωργία Κατσογριδάκη Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες (4) Από 17:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα Ημέρα διεξαγωγής :  Κυριακή Έναρξη προγράμματος: 10/03/2024 Kόστος δια ζώσης σεμιναρίου: 140€ Early bird: 80€  (για εγγραφή μέχρι 25/02)! Παροχές: •    Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου •    Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία) [...]

1202, 2024

Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Τούρτα Chef & Cooking”

By |February 12th, 2024|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Κυριακή 25/02/2024 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΘΕΜΑ: Τούρτα Chef and Cooking ΜΑΘΗΜΑ Στήσιμο  τούρτας με φελιζολ Στρώσιμο ζαχαρόπαστας Δημιουργία Φιγούρων από Ζαχαρόπαστα Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης) Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρωσιμων χρωμάτων Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine  Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(4) Από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα  Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων:  Κυριακή [...]

102, 2024

Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Candybar Valentines Day”

By |February 1st, 2024|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Κυριακή 11/02/2024 15:30 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΘΕΜΑ: Candybar Valentines Day ΜΑΘΗΜΑ  συνταγή donuts  συνταγή cupcake βανίλιας  συνταγή  βουτυρόκρεμας  συνταγή cakepops  τεχνικές διακόσμησης γλυκισμάτων  τεχνικές χρήσης καλουπιών και εμβόλων  ζαχαρόπαστας Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine  Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(6) Από 15:00 μ.μ. έως 20:30 μ.μ. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα  Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων:  Κυριακή Έναρξη προγράμματος: 11/02/2024 Kόστος δια ζώσης σεμιναρίου: 120€ Early bird: 60€  (για εγγραφή μέχρι 6/02)! Kόστος OnLine παρακολούθησης 40€ Παροχές: •    Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου •    Τα γλυκίσματα  και η τούρτα που θα δημιουργήσετε •    Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία) •    Δωρεάν παρακολούθηση μιας ημέρας στα τμήματα ζαχαροπλαστικής •    Δωρεάν η ποδιά εργασίας • [...]

1001, 2024

Σεμινάριο Vegan Wines

By |January 10th, 2024|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Vegan Wines Πέμπτη 18/01/2024 17:30 μ.μ. Εισηγητής: Αθανάσιος Χαλβατζής Περιεχόμενο Σεμιναρίου Πότε ένα κρασί είναι vegan Γιατί δεν είναι όλα τα κρασιά Vegan Τι είναι τα «μέσα διαύγασης» Εναλλακτικές διαδικασίες «διαύγασης» Βασικές Ποικιλίες Οινοποίηση Wine Tasting -Vegan Wines- Διαλεγμένα ανάμεσα από τα καλύτερα κρασιά του Ελληνικού Αμπελώνα, θα δοκιμάσετε  διάφορες ποικιλίες κρασιών μαζί με ποικιλίες vegan τυριών και άλλων εδεσμάτων. Θερμοκρασίες σερβιρίσματος Σερβίρισμα κρασιού Βασικά γευστικά Χαρακτηριστικά Ημερομηνία [...]

801, 2024

Σεμινάριο Gluten Free Desserts

By |January 8th, 2024|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Gluten Free Desserts Κυριακή 28/01/2024 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Μάνος Κόβρας Παρασκευές: Βanoffee Τούρτα Fraisier - Τούρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες Τάρτα Λεμόνι - Lemon Pie Ημερομηνία διεξαγωγής 28/01/2024 Ωρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 60 ευρώ μέχρι 26/01/2024 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ'αποστάσεως αλλά και σε [...]

512, 2023

Σεμινάριο Σοκολάτας

By |December 5th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Σοκολάτας Στο Σεμινάριο Σοκολάτας οι συμμετέχοντες θα έχουν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την υλοποίηση ενός καταπληκτικού εκθέματος σοκολάτας, υψηλής αισθητικής και ποιότητας,  δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Ανδρέα Πιπέρη. Περιεχόμενο Σεμιναρίου Live έκθεμα σοκολάτας 3D Χριστουγεννιάτικο τρενάκι Στρώσιμο σοκολάτας και τεχνικές δημιουργίας εκθέματος Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια Χριστουγεννιάτικος κορμός Χριστουγεννιάτικες πάστες "το σκουφί του Αγίου Βασίλη" Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/12/2023 Ώρα διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. -20:30 [...]

2111, 2023

Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

By |November 21st, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Κυριακή 10/12/2023 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Διονύσης Σταθόπουλος Παρασκευές:  Γαλλικά μακαρόν (French macarons)  Σουδάκια (Pate au choux)  Μους Κάστανο  Μους Σοκολάτας  Κρέμα βουτύρου  Καραμέλα βουτύρου  craquelin σοκολάτας  Profiterole sauce  Eλβετική μαρέγκα  Καραμέλα επικάλυψης  Σοκολάτα επικάλυψης Ημερομηνία διεξαγωγής 10/12/2023 Ωρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 80 ευρώ μέχρι 07/12/2023 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 [...]

1411, 2023

Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης

By |November 14th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

                                                               Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης Ημερομηνία: Σάββατο 25/11/2023 Διάρκεια:  2.5 Ώρες (11.30 π.μ. – 14.00 μ.μ.) Παρακολούθηση: ΟnLine Kόστος: 60 ευρώ Early Bird 50% έκπτωση κόστος 30 ευρώ για εγγραφή έως 22/11/2023 Εισηγητές: Αθανάσιος Χαλβατζής & Γεώργιος Μπίσδας ☎️ 210-6910012 [...]

611, 2023

Yγιεινά Γλυκά – Superfoods

By |November 6th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο  Yγιεινά Γλυκά  - Superfoods Κυριακή 26/11/2023 11:00 μ.μ. Εισηγήτρια: Pasrty Chef Αγγελική Νιάρχου Θέμα: Yγιεινά Γλυκά  - Superfoods Ένα μοναδικό σεμινάριο με υγιεινά γλυκά χωρίς ζάχαρη και τρανς λιπαρά με υπερτροφές! Κάποιες από τις παρασκευές των γλυκών είναι και ωμοφαγικές;. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν και [...]

1210, 2023

Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας “Harry Potter”

By |October 12th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας Σάββατο 21/10/2023 15:30 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης ΜΑΘΗΜΑ Σεμινάριο "Harry Potter" Στήσιμο τούρτας με φελιζολ Στρώσιμο ζαχαρόπαστας Δημιουργία Φιγούρων Ηarry Potter από Ζαχαρόπαστα Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης) Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρώσιμων χρωμάτων Συνταγή & δημιουργία μπισκότου Συνταγή & δημιουργία cupcake Συνταγή  & δημιουργία βουτυρόκρεμας Διακόσμηση  μπισκότου &  cupcake με φιγούρες ζαχαρόπαστας Ηarry Potter Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine [...]

2909, 2023

Συνεχίζεται η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο και την Vegan Academy

By |September 29th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, με τη FamilyFoodIKE και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο με στόχο την πραγματοποίηση κοινών φιλανθρωπικών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των δύο φορέων! Τα plantbased προϊόντα  ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο δημιουργήθηκαν με αγάπη, [...]

1309, 2023

Open Day: Nutritionist & Health Coach

By |September 13th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Open Day: Nutritionist & Health Coach Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται να πίνουμε αρκετό νερό, να τρώμε φρούτα και λαχανικά, να ασκούμαστε καθημερινά, να μην καπνίζουμε, να κοιμόμαστε επαρκώς κα … Τα γνωρίζουμε  αλλά πόσοι τα κάνουμε;  Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η εκπαίδευση του coaching.  Η πρακτική Nutritional Health Coaching σου επιτρέπει να συνεισφέρεις σε αυτό το ταξίδι δημιουργώντας ένα θετικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον ώστε να παρακινείς το άτομο να συμμετέχει ενεργά στην φροντίδα [...]

207, 2023

Νέα Συνεργασία για την Gluten Free Academy!

By |July 2nd, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Νέα Συνεργασία για την Gluten Free Academy! Μάνος Κόβρας Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Gluten Free Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους Zαχαροπλάστες – Αρτοποιούς με εξειδίκευση στον χώρο των γλυκών και παρασκευών χωρίς γλουτένη Pastry chef Μάνο Κόβρα. Ο κ. Κόβρας ξεκίνησε την ανάμειξη του με την ζαχαροπλαστική ερασιτεχνικά το 2013 φτιάχνοντας διάφορα γλυκά στο σπίτι για φίλους και την οικογένεια [...]

1006, 2023

Seminar Vegan Ice Creams & Sweets

By |June 10th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο vegan παγωτά και γλυκά Πέμπτη 29/6/2023 17:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης Παρασκευές: Vegan Παγωτό Avocado Vegan Παγωτό Καρύδα Vegan Παγωτό Σοκολάτα με μπανάνες Τούρτα Μάνγκο Σουφλέ Σοκολάτας Ημερομηνία διεξαγωγής 29/06/2023 Ωρες διεξαγωγής : 17.00 π.μ. – 21.00 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 70 ευρώ μέχρι 28/06/2023 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on [...]

406, 2023

Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

By |June 4th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Σάββατο 24/6/2023 15:00 μ.μ. Εισηγητής: Pasrty Chef Διονύσης Σταθόπουλος Παρασκευές:  Γαλλικά μακαρόν (French macarons)  Σουδάκια (Pate au choux)  Crème Patisserie  Tart au soux  Pate samble  Eκλαιράκια (Εclair)  craquelin σοκολάτας  Profiterole sauce  Eλβετική μαρέγκα  Καραμέλα επικάλυψης  Σοκολάτα επικάλυψης Ημερομηνία διεξαγωγής 24/06/2023 Ωρες διεξαγωγής : 15.00 π.μ. – 20.00 μ.μ. Διαθεσιμες θέσεις: 12 Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω Εarly Bird: 80 ευρώ μέχρι 22/06/2023 Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση [...]

106, 2023

Free Webinar: Health Coaching

By |June 1st, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Δωρεάν Webinar: Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας "Το να θεραπευτείς με φυσικό τρόπο είναι το ταξίδι σου. Προορισμός; Να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και την ευθύνη για οτιδήποτε βάζεις στο σώμα σου, στη σκέψη σου, στην καρδιά σου και στην ψυχή σου, επιτυγχάνοντας την Αλλαγή" Στις 24/06/2022 ημέρα Σαββάτο στις 18:30 το απόγευμα παρακολουθήστε το Δωρεάν Webinar στην ειδικότητα "Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας"  με εισηγήτρια την διακεκριμένη ΜSc [...]

2405, 2023

Σεμινάριο Ηγεσίας

By |May 24th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

 Σεμινάριο Ηγεσίας Ηγεσία είναι όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία με την οποία ένα πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει ένα σύνολο ανθρώπων προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Η ηγεσία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλαπλές διαστάσεις. Μπορεί να λάβει χώρα μέσα στο πολιτικό περιβάλλον, στο στρατιωτικό περιβάλλον, στο εκπαιδευτικό περιβάλλον, αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι εταιρείες. Αναφέρεται είτε σε ένα πρόσωπο, είτε σε [...]

2501, 2023

Σεμινάριο Μαγειρικής – Πολίτικη Κουζίνα

By |January 25th, 2023|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Μαγειρικής Σάββατο 11/2/2023 17:00 μ.μ. Εισηγήτρια: Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Πολίτικη Κουζίνα Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Η Chef Ελένη Κουμαντάνου θα μας ταξιδέψει στα βάθη της Μικράς Ασίας και θα δημιουργήσει μια πανδαισία πιάτων με υλικά και προϊόντα από την πολίτικη κουζίνα!  Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν και το food styling των [...]

1111, 2022

Σεμινάριο Σοκολάτας

By |November 11th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Σοκολάτας Στο Σεμινάριο Σοκολάτας οι συμμετέχοντες θα έχουν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την υλοποίηση ενός καταπληκτικού εκθέματος σοκολάτας, υψηλής αισθητικής και ποιότητας,  δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Ανδρέα Πιπέρη. Επίσης θα υλοποιηθεί απο τον Chef ένα δεύτερο έκθεμα που θα είναι κορμός τρενάκι και οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα στο τέλος να γευτούν το πιο σοκολατένιο τρενάκι . Τέσσερις ώρες γεμάτες σοκολάτα και παρασκευές με [...]

511, 2022

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

By |November 5th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Σταύρος Καραγιλάνης Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον Σταύρο Καραγιλάνη που είναι καθηγητής Μακροβιοτικής διατροφής την οποία και διδάσκει σε σεμινάρια και σχολές Vegan Mαγειρικής αρκετά χρόνια. Ο κ. Καραγιλάνης ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση στη βίγκαν μαγειρική, με έμφαση στην ελληνική και Ιαπωνική κουζίνα και την ανάμιξή τους, καθώς και με επιρροές από την παράδοση της [...]

3009, 2022

Νέα συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer(Vegan Academy) με την εταιρία ΚΟΡΕ Α.Ε.

By |September 30th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

29/09/2022 Δελτίο Τύπου Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία ΚΟΡΕ Α.Ε. Η ΚΟΡΕ, είναι μία εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ελαίων. Στέκεται δίπλα στον επαγγελματία, προτείνει λύσεις και δημιουργεί προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και τιμής, που μπορούν να αναδείξουν τις δημιουργίες του και ανταποκρίνονται πάντα στην εποχή. Σκοπός αυτής της συνεργασίας, είναι η ΚΟΡΕ να στηρίξει τον εκπαιδευτικό [...]

2709, 2022

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

By |September 27th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Κρύστα Παραμύθη Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την εξαιρετική food blogger Κρύστα Παραμύθη, που θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Vegan Mαγειρική και Ζαχαροπλαστική. Η μαγειρική εμπειρία της Κρύστας Παραμύθη ξεκίνησε όταν έγινε βίγκαν, πριν από 10 χρόνια. Η πορεία [...]

2609, 2022

Νέα συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer(Vegan Academy) με την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ και το αλεύρι ΜΑΝΝΑ

By |September 26th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου              26  /  09   /2022 Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ και το αλεύρι ΜΑΝΝΑ με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ιδρύθηκε το 1987 από τους αδελφούς Δημήτριο & Αθανάσιο Κεραμάρη και κατάφερε [...]

2009, 2022

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

By |September 20th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Κωνσταντίνος Δημουλάς Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους food blogger, συγγραφέα και Vegan chef τον κ. Δήμουλα Κωνσταντίνο που θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες τoυ σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Vegan Mαγειρική και Ζαχαροπλαστική. Η μαγειρική εμπειρία του Κωνσταντίνου Δήμουλα ξεκίνησε όταν έγινε [...]

1909, 2022

Νέα συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο και της Vegan Academy

By |September 19th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου Θέμα: Νέα Συνεργασία Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τη FamilyFoodIKE και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα. Τα plantbased προϊόντα  ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο δημιουργήθηκαν με αγάπη, ώστε να προσφέρουν ‘ευλογημένες’ λύσεις σε όσους για λόγους υγείας ή στάση ζωής, έχουν αποκλείσει τα γαλακτοκομικά από τη ζωή [...]

709, 2022

Συνεχίζεται για 4η χρονιά η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με την Chef Ελένη Κουμαντάνου

By |September 7th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ         07/09/2022  Συνεργασία για το τμήμα Mαγειρικής Τέχνης! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας για τέταρτη συνεχή χρονιά με την πετυχημένη chef Ελένη Κουμαντάνου στα τμήματα της Μαγειρικής! Η Ελένη Κουμαντάνου είναι επίλεκτο μέλος και πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και με πολυετή εμπειρία σε 5στερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ως μέντορας προσφέροντας τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της στη [...]

609, 2022

Δωρεάν Μάθημα – Live Cooking

By |September 6th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Δωρέαν Μάθημα – Live Cooking Δευτέρα 19/9/2022 17:30 μ.μ. Εισηγήτρια:Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Ψαρονέφρι Μπρεζέ Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Η Chef Ελένη Κουμαντάνου θα δημιουργήσει ένα πιάτο από Ψαρονέφρι μπρεζέ με σάλτσα pepper μαυροδάφνης, άχυρο πράσο και crispy prosiouto και οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν και το food styling του συγκεκριμένου πιάτου. Με [...]

2006, 2022

Free Webinar: Βιοανάδραση – Βιοσυντονισμός

By |June 20th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Δωρεάν Webinar: Βιοανάδραση - Βιοσυντονισμός Στις 18/09/2022 ημέρα Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα παρακολουθήστε το Δωρεάν Webinar στην ειδικότητα της Βιοανάδρασης - Βιοσυντονισμού  με εισηγήτρια την διακεκριμένη ΜSc Νευροεπιστήμονα και Φυσικοπαθητικού Aρετή Γρηγορίου με επιτυχημένη καριέρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κέιμπριτζ. Το Webinar θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν το συντομότερο την συμμετοχή τους στην φόρμα επικοινωνίας ώστε να λάβουν τους κωδικούς τους. Πληροφορίες [...]

1606, 2022

Νέα Eκπαιδευτική Συνεργασία με τα κέντρα αισθητικής LaserSkin Solutions

By |June 16th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Νέα Eκπαιδευτική Συνεργασία! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη στρατηγικής εκπαιδευτικής συνεργασίας, με τα επιστημονικά κέντρα αισθητικής Laserskin Solutions. Τα Laserskin Solutions έχουν πολλές διακρίσεις στον τομέα της αισθητικής με τελευταία διάκριση το βραβείο «Aesthetics Practice of the Year» που απέσπασαν το 2020, στα διεθνή βραβεία MyFaceMyBody.Για πρώτη φορά μια ελληνική επιχείρηση στον τομέα της ομορφιάς απέσπασε ένα βραβείο τέτοιου κύρους και διεθνούς προβολής. Τα Laserskin Solutions δίνουν [...]

206, 2022

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy φέρνουν την επανάσταση στην εκπαίδευση!

By |June 2nd, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy φέρνουν την επανάσταση στην εκπαίδευση! Ο εκπαιδευτικός όμιλος Grand Foyer στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και κατανοώντας την ανάγκη των νέων ανθρώπων να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στην φιλοσοφία του βιγκανισμού ή για να το διατυπώσουμε πιο απλά στη φιλοσοφία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης που επιδιώκει να αποκλείσει όλες τις μορφές εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων για τρόφιμα, ρούχα ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Μέσα στα [...]

2605, 2022

Διαγωνισμός – Κέρδισε Υποτροφίες Σπουδών

By |May 26th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Λάβε τώρα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για τις ειδικότητες του ΙΕΚ Grand Foyer για το ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023 και γίνε ένας από τους είκοσι τυχερούς (20) που θα κερδίσει μια μερική υποτροφία με επιδότηση διδάκτρων για ένα ολόκληρο έτος. Χωρίς κόπο συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση για την μερική υποτροφία. Με τη συμμετοχή σου στο Διαγωνισμό κερδίζεις 40% έκπτωση [...]

2005, 2022

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

By |May 20th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

Δήμητρα Μαγκλάρα Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τη διακεκριμένη Vegan Chef Δήμητρα Μαγκλάρα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Vegan γαστρονομίας και του επισιτισμού ως head chef και σύμβουλος vegan menu. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Από μικρή είχε οικολογικές ανησυχίες και ενδιαφέρον για περιβαντολογικά ζητήματα. Σπούδασε ψυχολογία και μετά τις σπουδές ταξίδεψε αρκετά στον κόσμο, παρατηρώντας διαφορετικές κουλτούρες. Ασχολήθηκε [...]

1702, 2022

Vegan Desserts Seminar

By |February 17th, 2022|Categories: ΝΕΑ|

VEGAN RAW DESSERTS SEMINAR Ημερομηνία: Κυριακή 27 / 02 /2022 Ώρα: 16:00 μ.μ. -20:00 μ.μ. Τοποθεσία: Φερών 16, Αθήνα Ο Vegan chef Esco Essence είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με την Vegan Mαγειρική στην Ελλάδα και εξειδικεύεται και στην ωμοφαγική διατροφή (raw) όντας ιδιοκτήτης και executive chef στο vegan εστιατόριο «Τhe Plant Kingdom». Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούνε γλυκά με υπέροχη γεύση αλλά και με υψηλή θρεπτική [...]

2511, 2021

Vegan Desserts Seminar

By |November 25th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

VEGAN DESSERTS SEMINAR Ημερομηνία: Κυριακή 12 / 12 /2021 Ώρα: 16:00 μ.μ. -20:00 μ.μ. Τοποθεσία: Φερών 16, Αθήνα Εισηγητές: Vegan Chef Αγγελική Χαραμή & Ηλίας Μπαζιάνος Θεματολογία Σε ένα 4 ωρο  Master Class, θα παρακολουθήσετε τη δημιουργία εντυπωσιακών gourmet και ωμοφαγικών γλυκών με απλές πολύπλοκες συνταγές και τεχνικές από δυο καταξιωμένους Vegan Chef. Ωμοφαγικό γλυκό Ημισφαίριο μελομακάρονο με πραλίνα φουντούκι Αποδομημένο τυραμισού Foodstyling Σύγχρονες τεχνικές πάνω στα vegan γλυκά Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής. Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια. Πληροφορίες – Εγγραφές :2106910012 Δήλωσε συμμετοχή ... εδώ

1011, 2021

Διαγωνισμός – Vegan Academy

By |November 10th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - VEGAN ACADEMY Λάβε τώρα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της μοναδικής Vegan Ακαδημίας για Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει μια υποτροφία με 50% έκπτωση στα δίδακτρα για τα τμήματα Νοεμβρίου. Χωρίς  κόπο συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής και αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση για την μερική υποτροφία του 50% και με τη συμμετοχή σου κερδίζεις 40% έκπτωση στα [...]

211, 2021

Σεμινάριο Σοκολάτας

By |November 2nd, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Σεμινάριο Σοκολάτας Γλυκές δημιουργίες και σοκολατάκια υψηλής αισθητικής και ποιότητας με τέλειες γεύσεις και εξαιρετικές υφές θα παρακολουθήσουμε στο σεμινάριο σοκολάτας δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Θεόδοτου Μαρκεζίνη. Τέσσερις ώρες γεμάτες σοκολάτα και παρασκευές με βάση τη σοκολάτα ενώ θα γίνει παραγωγή με σοκολατομηχανή! Μάθετε περισσότερα... εδώ

2710, 2021

Vegan Sushi Seminar

By |October 27th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Η Vegan Academy και οι δυο κορυφαίοι Vegan Chef Εsco Essence και Αγγελική Χαραμή ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να παρουσιάσουν ένα μοναδικό σεμινάριο Sushi με διαφορετικές τεχνικές και πολλαπλές επιλογές σε υλικά και αναλώσιμα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία και πολλές τεχνικές και παρασκευές sushi καθώς και όσοι επιθυμείτε θα κάνετε πρακτική στο τύλιγμά του. Μάθετε περισσότερα... εδώ

410, 2021

Η Vegan Academy και το ΙΕΚ Grand Foyer συμμετείχαν στο Vegan Life Festival

By |October 4th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Η Vegan Academy και το ΙΕΚ Grand Foyer συμμετείχαν στο Vegan Life Festival Tο Vegan Life Festival Athens επέστρεψε για 5η χρονιά το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και η Vegan Academy by IEK Grand Foyer συμμετείχε στη μεγαλύτερη γιορτή του βιγκανισμού για έναν πιο ειρηνικό τρόπο ζωής, για τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία, και φυσικά για να διαδώσουμε την τέχνη της Vegan [...]

2409, 2021

Free Webinar – Live Cooking

By |September 24th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Free Webinar – Live Cooking Τετάρτη 6/10/2021 18:00 μ.μ. Εισηγήτρια:Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Η Τέχνη του Ψαριού Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε tips και μυστικά για τη σωστή επιλογή των ψαριών, καθώς και τη συντήρηση και δημιουργικές μοντέρνες συνταγές με βάση το ψάρι. Θα μάθετε να φιλετάρετε σωστά, πως θα αξιοποιήσουμε όλα τα [...]

1709, 2021

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Grand Foyer με τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα και τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παρλαπάνο

By |September 17th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/09/2021 Τα Σεμινάρια Στιχουργικής ξεκινούν στα μέσα Οκτωβρίου και θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως (online) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά η συνεργασία με τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα και τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παρλαπάνο και τo στούντιο Pink που αναλαμβάνει τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών. Ο στιχουργός Σωτήρης Μπίσδας μέσα από την 16ετή εμπειρία του στο [...]

1609, 2021

Συνεχίζεται για 3η χρονιά η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με την Chef Ελένη Κουμαντάνου

By |September 16th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ         16/09/2021  Συνεργασία για το τμήμα Mαγειρικής Τέχνης! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρονιά με την πετυχημένη chef Ελένη Κουμαντάνου στα τμήματα της Μαγειρικής! Η Ελένη Κουμαντάνου είναι επίλεκτο μέλος και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και με πολυετή εμπειρία σε 5στερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ως μέντορας προσφέροντας τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της στη δημιουργία [...]

1009, 2021

Σπούδασε Προπονητική με τους Κορυφαίους

By |September 10th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου 10/09/2021 Ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ Grand Foyer στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων μελών – προπονητών της ειδικότητας «Προπονητική» διοργανώνει Δωρεάν Webinar με θέμα: “Σπούδασε Προπονητική με τους Κορυφαίους” Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Ζοοm και θα μεταδοθεί live από το Facebook στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 19:00 μ.μ. και θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων από το κοινό στους [...]

3008, 2021

Ανακοίνωση

By |August 30th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

განცხადება!!! ვიქტორიას მოედანზე მდებარე ფერონის16 ქუჩაზე მდებარე "გრანდ ფოიეს" სკოლა გთავაზობთ სწრაფ პროგრამებს ქართველებისთვის შეღავათიანი ფასებით. პროგრამებია: "მანიკური პედიკური" "სამზარეულო-შეფ" "საკონდიტრო ნაწარმი"(კონდიტერი) "საპარიკმახერო" "Კოსმეტიკა"(კოსმეტოლოგი) ბარმენი (კოქტეილის მომზადება) ბერძნული ენა ბევრი პროგრამა ტარდება ყოველ კვირა დღეს. დაინტერესებულ პირებს შეუძლიათ დარეგისტრირდნენ, აქვთ თუ არა იურიდიული დოკუმენტები. ასაკობრივი შეზღუდვა არ არსებობს. დამატებითი ინფორმაციისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ სკოლას ტელეფონით 2106910012 ან ელ.ფოსტა info@grandfoyer.gr. წარმატებებს გისურვებთ გრანდ ფოიერის დირექცია.

2708, 2021

Νέα συνεργασία με τον Νίκο Χατζή

By |August 27th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                   27/08/2021 Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές που ανέδειξε το Ελληνικό μπάσκετ και καταξιωμένο προπονητή Νίκο Χατζή που θα αποτελεί τον μέντορα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer. Ο Νίκος Χατζής γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1976 στην Καλαμάτα. Είναι [...]

1608, 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

By |August 16th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Grand Foyer στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της στήριξης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν σπουδές σε παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021 -2022. Οι τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες σπουδών αξίας 9,000 ευρώ παρέχονται από το αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας ΚΔΒΜ του Εκπαιδευτικού φορέα Grand Foyer. Tηλέφωνο Επικοινωνίας:2106910012 Email: info@grandfoyer.gr [...]

2907, 2021

Νέα συνεργασία με τον Βασίλη Σέγκο

By |July 29th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/07/2021  Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή Βασίλη Σέγγο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και ο καταξιωμένος προπονητής Βασίλης Σέγγος ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer. Ο Σέγκος Βασίλειος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας [...]

3105, 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ

By |May 31st, 2021|Categories: ΝΕΑ|Tags: |

▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ Δελτίο Τύπου          01/06/2021  Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την  εξαιρετική Vegan Chef Αγγελική Χαραμή που εξειδικεύεται στον τομέα της υψηλής Vegan γαστρονομίας το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan chef Αγγελική Χαραμή [...]

802, 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ

By |February 8th, 2021|Categories: ΝΕΑ|Tags: |

▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ στον τομέα της στιχουργικής τέχνης. Ουσιαστικά ο Γιάννης Παρλαπάνος θα αναλάβει να ντύσει με μελωδίες του στίχους των σπουδαστών της στιχουργικής τέχνης. Σύντομο Βιογραφικό Ο Γιάννης Παρλαπάνος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μόλις 5 χρονών μαθαίνοντας μπουζούκι και λίγο αργότερα έμαθε κιθάρα, μπαγλαμά, τζουρά και πιάνο [...]

412, 2020

VEGAN CHRISTMAS MENU

By |December 4th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VEGAN CHRISTMAS MENU Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω σύγχρονης διαδραστικής πλατφόρμας στις 19/12/2020 από τον μοναδικό Vegan chef Esco Essence. ??Vegan Christmas Menu?? Διαδικτυακό Σεμινάριο ?Vegan Chef: Esco Essence ?Σάββατο: 19/12/2020 ?Κόστος: 30 ευρώ για εγγραφή μέχρι 10/12/2020. ⏳Διάρκεια: 4 ώρες - Έναρξη 17.00 μ.μ. ✔️Εγγραφές - Πληροφορίες: ☎2106910012. Grand Foyer   Christmas Menu inspired Native Cuisine from Finland Χριστουγεννιάτικο Μενου - Παρασκευές Gluten Free X-Mas Bread made with Oats, Raisins, Nuts & Nice spices (Ψωμί χωρίς γλουτένη με βρώμη, σταφίδες, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά) ROSOLLI Salad [...]

2811, 2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

By |November 28th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Στις 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το on line σεμινάριο συναισθηματικής νοημοσύνης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής. Οι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Μπίσδας Γεώργιος και Χαλβαντζής Αθανάσιος. Grand Foyer    

1410, 2020

Καινούργιες Εγκαταστάσεις

By |October 14th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️  ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η σχολή Grand Foyer ανοίγει και πάλι τις πόρτες στους σπουδαστές, σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις κι εύχεται στους σπουδαστές μια δημιουργική χρονιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6910012. Grand Foyer    

2701, 2020

Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα

By |January 27th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα Παρασκευές: ✅Quesadillas με Pico de gallo(salsa) ✅Κουβανέζικη μαρινάτα χοιρινού με σάλτσα μάνγκο και παπάγια ✅Εnchiladas de pollo con chorizo ✅Tacos με chilli con carne κ cheddar sauce ?‍?Εισηγητής: Chef Κουμαντάνου Έλενη ➡️Ημερομηνία : Κυριακή 23/02 ⏱Ώρα: 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ. ➡️30 % έκπτωση για εγγραφή μέχρι 07/02/2020 ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 Πιστοποίηση: ✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης [...]

1101, 2020

Σεμινάριο Italian Vegan Dishes

By |January 11th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο Italian Vegan Dishes Παρασκευές: ✅ Pasta Salads ✅ Vegan Pesto Salads ✅ Pesto Dressing and Sauce ✅ Vegan Pesto Pasta ✅ Italian Vegan Pizza ✅ Tiramisu ? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling). ? Εισηγητής: Ο διακεκριμένος Vegan Chef Esco Essence ➡️ Διάρκεια: 2 ημέρες ➡️ Παρασκευή 17/01/2020 : 10.00 π.μ -13.30 μ.μ. ➡️ Σάββατο 18/01/2020 : 10.00 π.μ. -13.30 μ.μ. ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 [...]

2812, 2019

Chocolate workshop στο Christmas Factory στο γκάζι

By |December 28th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε στις 27/12/2019 chocolate workshop στο Christmas Factory στο γκάζι. Σοκολατόσπιτα απαλαγμένα από ΕΝΦΙΑ ???? από τον pastry chef: Andreas Piperis Η σχολή Grand Foyer βρέθηκε και πάλι στο μεγαλύτερο event της πόλης στο The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών και μάγεψε μικρούς και μεγάλους με άφθονη σοκολάτα από την σοκολατοποιία ΠΑΡθΕΝΩΝ - Handmade Chocolates Grand Foyer Πανόρμου The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών  

2612, 2019

Live Cooking στο Christmas Factory στο γκάζι

By |December 26th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε στις 26/12/2019 live cooking στο Christmas Factory στο γκάζι. Ευχαριστούμε τους καθηγητές της Grand Foyer και τους σπουδαστές για το χρόνο που διέθεσαν για να δώσουν χαρά στα παιδάκια αυτές τις Άγιες Μέρες!!! μαζί με Eleni Koumantanou , George Bisdas Grand Foyer Πανόρμου The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών  

2711, 2019

Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης

By |November 27th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμνάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης ? Διάρκεια: 4 Ώρες ➡️ Εισηγητές: Αθανάσιος Χαλβατζής & Γεώργιος Μπίσδας ? Ημερομηνία: Σάββατο 07/12/2019 ➡️ Τοποθεσία: Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου (στάση μετρό Πανόρμου) ☎️ 210-6910012 ✅ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. ✅ Το σεμινάριο περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση (τεστ)

1911, 2019

Σεμινάριο Christmas Menu

By |November 19th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο: Christmas Menu Παρασκευές: ✅ Σαλάτα Rossoli Χριστουγεννιάτικη ✅ Σολωμός με Cream Fresh ✅ Φιλέτο Wellington ✅ Σουηδική σούπα Χριστουγεννιάτικη Morotssoppa ? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling). ? Εισηγητής: Chef κ. Ελένη Κουμαντάνου ➡️ Διάρκεια: 4 Ώρες ➡️ Hμερομηνία: 15/12/2019, Κυριακή 15.00 μ.μ. - 19.00 μ.μ. ➡️ Κόστος: 30% έκπτωση για Εarly Bird έως 01/12/2019 ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 Πιστοποίηση: ✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης [...]

1811, 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ HOTEL SHOW

By |November 18th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΜΕC Παιανίας στην μεγάλη έκθεση Τουρισμού Hotel Show με σπουδαστές από τα τμήματα τουρισμού και επισιτισμού. Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν από συνεντεύξεις από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς και να περιηγηθούν στους χώρους της εντυπωσιακής έκθεσης για τα ξενοδοχεία.  

1511, 2019

Σεμινάριο COMBI MANICURE & ΟΜΒRΕ

By |November 15th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

➡️ Σεμινάριο COMBI MANICURE & ΟΜΒRΕ ✅ Χρήση Τροχού και 4 φρεζάκια ✅ Μini Apex και φυσική ενίσχυση ✅ Τέλειο Βάψιμο ✅ Συμβουλές για βάψιμο ΟMBRE ✅ Σωστή θέση χεριών για τέλεια φωτογραφία ➡️ Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. – 2 μ.μ. ➡️ Διάρκεια Σεμιναρίου: 5 ώρες ➡️ Κόστος: 80 ευρώ ➡️ Εισηγήτρια: Συλβάνα Βίτσου ? Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου από την αναγωρισμένη σχολή Grand Foyer καθώς και εκπαιδευτικό  [...]

1411, 2019

Σεμινάριο Sushi

By |November 14th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο: Τα Μυστικά του Sushi Tο sushi είναι παραδοσιακό φαγητό και έχει ως βάση το ξυδάτο ρύζι (σάρι), το οποίο συνδυάζεται με άλλα υλικά, που αποκαλούνται νέτα. Συνήθως αυτά τα άλλα υλικά είναι θαλασσινά και ψάρια. Το κρέας χωρίς το ρύζι λέγεται σασίμι (sashimi). Το σασίμι είναι κυρίως από κρέας τόνου και σολομού. ▶️ Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι εξής θεματικές ενότητες και τα πιο γνωστά είδη όπως: ✅ [...]

1111, 2019

Σεμινάριο Tαϊλανδέζικη Κουζίνα

By |November 11th, 2019|Categories: ΝΕΑ|Tags: , , , , |

▶️ Tαϊλανδέζικη Κουζίνα Ένα εντυπωσιακό τετράωρο σεμινάριο εξωτικής κουζίνας. H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα μίγμα           πληθωρικής και συνάμα εκλεπτυσμένης μαγειρικής. Ένα ανακάτεμα πολύχρωμων υλικών και                     αναπάντεχων γευστικών συνδυασμών που οδηγεί ακόμα και τους πιο μυημένους σε συναρπαστικές        γαστρονομικές εμπειρίες. ? Εισηγητής: Chef Ελένη Κουμαντάνου      Παρασκευές Σεμιναρίου ✅ 1.Σατάι κοτόπουλο σε φύλλα μπετέλ. [...]

COURSES

EVENTS

LATEST NEWS

Δήλωσε τα στοιχεία σου για να συμμετέχεις στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Grand Foyer

Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Grand Foyer

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top