Latest News2021-09-25T11:52:01+00:00
410, 2021

Η Vegan Academy και το ΙΕΚ Grand Foyer συμμετείχαν στο Vegan Life Festival

By |October 4th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Η Vegan Academy και το ΙΕΚ Grand Foyer συμμετείχαν στο Vegan Life Festival Tο Vegan Life Festival Athens επέστρεψε για 5η χρονιά το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και η Vegan Academy by IEK Grand Foyer συμμετείχε στη μεγαλύτερη γιορτή του βιγκανισμού για έναν πιο ειρηνικό τρόπο ζωής, για τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία, και φυσικά για να διαδώσουμε την τέχνη της Vegan [...]

2409, 2021

Free Webinar – Live Cooking

By |September 24th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Free Webinar – Live Cooking Τετάρτη 6/10/2021 18:00 μ.μ. Εισηγήτρια:Chef Ελένη Κουμαντάνου Θέμα: Η Τέχνη του Ψαριού Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε tips και μυστικά για τη σωστή επιλογή των ψαριών, καθώς και τη συντήρηση και δημιουργικές μοντέρνες συνταγές με βάση το ψάρι. Θα μάθετε να φιλετάρετε σωστά, πως θα αξιοποιήσουμε όλα τα [...]

1709, 2021

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Grand Foyer με τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα και τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παρλαπάνο

By |September 17th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/09/2021 Τα Σεμινάρια Στιχουργικής ξεκινούν στα μέσα Οκτωβρίου και θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως (online) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά η συνεργασία με τον στιχουργό Σωτήρη Μπίσδα και τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παρλαπάνο και τo στούντιο Pink που αναλαμβάνει τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών. Ο στιχουργός Σωτήρης Μπίσδας μέσα από την 16ετή εμπειρία του στο [...]

1609, 2021

Συνεχίζεται για 3η χρονιά η συνεργασία του ΙΕΚ Grand Foyer με την Chef Ελένη Κουμαντάνου

By |September 16th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ         16/09/2021  Συνεργασία για το τμήμα Mαγειρικής Τέχνης! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρονιά με την πετυχημένη chef Ελένη Κουμαντάνου στα τμήματα της Μαγειρικής! Η Ελένη Κουμαντάνου είναι επίλεκτο μέλος και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και με πολυετή εμπειρία σε 5στερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ως μέντορας προσφέροντας τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της στη δημιουργία [...]

1009, 2021

Σπούδασε Προπονητική με τους Κορυφαίους

By |September 10th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου 10/09/2021 Ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ Grand Foyer στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων μελών – προπονητών της ειδικότητας «Προπονητική» διοργανώνει Δωρεάν Webinar με θέμα: “Σπούδασε Προπονητική με τους Κορυφαίους” Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Ζοοm και θα μεταδοθεί live από το Facebook στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 19:00 μ.μ. και θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων από το κοινό στους [...]

3008, 2021

Ανακοίνωση

By |August 30th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

განცხადება!!! ვიქტორიას მოედანზე მდებარე ფერონის16 ქუჩაზე მდებარე "გრანდ ფოიეს" სკოლა გთავაზობთ სწრაფ პროგრამებს ქართველებისთვის შეღავათიანი ფასებით. პროგრამებია: "მანიკური პედიკური" "სამზარეულო-შეფ" "საკონდიტრო ნაწარმი"(კონდიტერი) "საპარიკმახერო" "Კოსმეტიკა"(კოსმეტოლოგი) ბარმენი (კოქტეილის მომზადება) ბერძნული ენა ბევრი პროგრამა ტარდება ყოველ კვირა დღეს. დაინტერესებულ პირებს შეუძლიათ დარეგისტრირდნენ, აქვთ თუ არა იურიდიული დოკუმენტები. ასაკობრივი შეზღუდვა არ არსებობს. დამატებითი ინფორმაციისთვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ სკოლას ტელეფონით 2106910012 ან ელ.ფოსტა info@grandfoyer.gr. წარმატებებს გისურვებთ გრანდ ფოიერის დირექცია.

2708, 2021

Νέα συνεργασία με τον Νίκο Χατζή

By |August 27th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                   27/08/2021 Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές που ανέδειξε το Ελληνικό μπάσκετ και καταξιωμένο προπονητή Νίκο Χατζή που θα αποτελεί τον μέντορα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer. Ο Νίκος Χατζής γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1976 στην Καλαμάτα. Είναι [...]

1608, 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

By |August 16th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

Δελτίο Τύπου Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Grand Foyer στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της στήριξης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν σπουδές σε παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021 -2022. Οι τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες σπουδών αξίας 9,000 ευρώ παρέχονται από το αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας ΚΔΒΜ του Εκπαιδευτικού φορέα Grand Foyer. Tηλέφωνο Επικοινωνίας:2106910012 Email: info@grandfoyer.gr [...]

2907, 2021

Νέα συνεργασία με τον Βασίλη Σέγκο

By |July 29th, 2021|Categories: ΝΕΑ|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/07/2021  Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή Βασίλη Σέγγο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και ο καταξιωμένος προπονητής Βασίλης Σέγγος ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer. Ο Σέγκος Βασίλειος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας [...]

3105, 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ

By |May 31st, 2021|Categories: ΝΕΑ|Tags: |

▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ Δελτίο Τύπου          01/06/2021  Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την  εξαιρετική Vegan Chef Αγγελική Χαραμή που εξειδικεύεται στον τομέα της υψηλής Vegan γαστρονομίας το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan chef Αγγελική Χαραμή [...]

802, 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ

By |February 8th, 2021|Categories: ΝΕΑ|Tags: |

▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ στον τομέα της στιχουργικής τέχνης. Ουσιαστικά ο Γιάννης Παρλαπάνος θα αναλάβει να ντύσει με μελωδίες του στίχους των σπουδαστών της στιχουργικής τέχνης. Σύντομο Βιογραφικό Ο Γιάννης Παρλαπάνος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μόλις 5 χρονών μαθαίνοντας μπουζούκι και λίγο αργότερα έμαθε κιθάρα, μπαγλαμά, τζουρά και πιάνο [...]

412, 2020

VEGAN CHRISTMAS MENU

By |December 4th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VEGAN CHRISTMAS MENU Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω σύγχρονης διαδραστικής πλατφόρμας στις 19/12/2020 από τον μοναδικό Vegan chef Esco Essence. 🌱🌱Vegan Christmas Menu🌱🌱 Διαδικτυακό Σεμινάριο 🌱Vegan Chef: Esco Essence 🗓Σάββατο: 19/12/2020 💶Κόστος: 30 ευρώ για εγγραφή μέχρι 10/12/2020. ⏳Διάρκεια: 4 ώρες - Έναρξη 17.00 μ.μ. ✔️Εγγραφές - Πληροφορίες: ☎2106910012. Grand Foyer   Christmas Menu inspired Native Cuisine from Finland Χριστουγεννιάτικο Μενου - Παρασκευές Gluten Free X-Mas Bread made with Oats, Raisins, Nuts & Nice spices (Ψωμί χωρίς γλουτένη με βρώμη, σταφίδες, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά) ROSOLLI Salad [...]

2811, 2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

By |November 28th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Στις 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το on line σεμινάριο συναισθηματικής νοημοσύνης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής. Οι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Μπίσδας Γεώργιος και Χαλβαντζής Αθανάσιος. Grand Foyer    

1410, 2020

Καινούργιες Εγκαταστάσεις

By |October 14th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️  ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η σχολή Grand Foyer ανοίγει και πάλι τις πόρτες στους σπουδαστές, σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις κι εύχεται στους σπουδαστές μια δημιουργική χρονιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6910012. Grand Foyer    

1005, 2020

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

By |May 10th, 2020|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

Υλικά Συνταγής 1 πακέτο σαβαγιάρ έτοιμα 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 1 φλιτζανάκι εσπρέσσο δυνατός, μονός (ή 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές σε σκόνη) 70 γρ. κονιάκ 500 γρ. μασκαρπόνε (ιταλικό κρεμώδες τυρί που πωλείται σε κεσεδάκια σε μεγάλα σουπερμάρκετ) 150 γρ. άχνη ζάχαρη 50 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 4 τεμ. αυγά, τους κρόκους 4 τεμ. αυγά, τα ασπράδια κακάο για πασπάλισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα, σε χαμηλή [...]

805, 2020

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ

By |May 8th, 2020|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

Υλικά Συνταγής 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή Βηρυτού 200 γραµ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 2 λίτρα φρέσκο γάλα 200 γραμ. ζάχαρη 4 αυγά 2 κρόκοι ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο 200 γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 2 βανίλιες 1 ξύλο κανέλας 60 γραμ. βούτυρο Για το σιρόπι 700 γραµ. ζάχαρη 500 γραμ. νερό 1 ξύλο κανέλας 2 λεμονόκουπες στυμμένες ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το σιρόπι  Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι, σε μία [...]

3101, 2020

CHEESECAKE

By |January 31st, 2020|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

CHEESECAKE Υλικά: Τραγανή βάση: 250γρ. μπισκότα τύπου DIGESTIVE 80γρ. βούτυρο λιωμένο Για την Κρέμα: 250γρ. τυρί κρέμα 50γρ. άχνη ζάχαρη 1 στικ βανίλιας ½ λεμόνι ξύσμα 20γρ. ποτό Κίρς 2 τμχ. φύλλα ζελατίνης 450γρ. κρέμα γάλακτος 35% (ελαφριά χτυπημένη) Σάλτσα Φράουλα ή Κεράσι: 300γρ. φράουλες φρέσκες ή κεράσι (καθαρισμένα) 300γρ. ζάχαρη κρυστ. 60γρ. νερό 40γρ. κορν φλάουερ Λίγο χυμό από λεμόνι 3 σταγόνες κόκκινο χρώμα (προαιρετικά) Εκτέλεση: Για την Βάση: [...]

3001, 2020

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

By |January 30th, 2020|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ Υλικά Για το σιρόπι 400 γρ. νερό 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ 30 γρ. κακάο 1 κ.σ. κονιάκ Για τη σοκολατόπιτα 3 αυγά μεσαία 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 90 γρ. ηλιέλαιο 90 γρ. νερό 40 γρ. κακάο 135 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι Για το γλάσο 300 γρ. γάλα 100 γρ. ζάχαρη 35 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 [...]

2701, 2020

Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα

By |January 27th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα Παρασκευές: ✅Quesadillas με Pico de gallo(salsa) ✅Κουβανέζικη μαρινάτα χοιρινού με σάλτσα μάνγκο και παπάγια ✅Εnchiladas de pollo con chorizo ✅Tacos με chilli con carne κ cheddar sauce ?‍?Εισηγητής: Chef Κουμαντάνου Έλενη ➡️Ημερομηνία : Κυριακή 23/02 ⏱Ώρα: 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ. ➡️30 % έκπτωση για εγγραφή μέχρι 07/02/2020 ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 Πιστοποίηση: ✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης [...]

1101, 2020

Σεμινάριο Italian Vegan Dishes

By |January 11th, 2020|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο Italian Vegan Dishes Παρασκευές: ✅ Pasta Salads ✅ Vegan Pesto Salads ✅ Pesto Dressing and Sauce ✅ Vegan Pesto Pasta ✅ Italian Vegan Pizza ✅ Tiramisu ? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling). ? Εισηγητής: Ο διακεκριμένος Vegan Chef Esco Essence ➡️ Διάρκεια: 2 ημέρες ➡️ Παρασκευή 17/01/2020 : 10.00 π.μ -13.30 μ.μ. ➡️ Σάββατο 18/01/2020 : 10.00 π.μ. -13.30 μ.μ. ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 [...]

2812, 2019

Chocolate workshop στο Christmas Factory στο γκάζι

By |December 28th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε στις 27/12/2019 chocolate workshop στο Christmas Factory στο γκάζι. Σοκολατόσπιτα απαλαγμένα από ΕΝΦΙΑ ???? από τον pastry chef: Andreas Piperis Η σχολή Grand Foyer βρέθηκε και πάλι στο μεγαλύτερο event της πόλης στο The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών και μάγεψε μικρούς και μεγάλους με άφθονη σοκολάτα από την σοκολατοποιία ΠΑΡθΕΝΩΝ - Handmade Chocolates Grand Foyer Πανόρμου The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών  

2612, 2019

Live Cooking στο Christmas Factory στο γκάζι

By |December 26th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε στις 26/12/2019 live cooking στο Christmas Factory στο γκάζι. Ευχαριστούμε τους καθηγητές της Grand Foyer και τους σπουδαστές για το χρόνο που διέθεσαν για να δώσουν χαρά στα παιδάκια αυτές τις Άγιες Μέρες!!! μαζί με Eleni Koumantanou , George Bisdas Grand Foyer Πανόρμου The Christmas Factory και Η Επέλαση των Ξωτικών  

1612, 2019

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

By |December 16th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

Μελομακάρονα με αλεύρι Υλικά – Ποσότητα Α’ μίγμα Λάδι ραφινέ                                                    110 γρ. Ζάχαρη άχνη                                                   50 γρ. Νερό                                                                50 γρ. Χυμό πορτοκάλι                                              40 γρ. Μέλι θυμαρίσιο                                              15 γρ. Αμμωνία σκόνη                                               2 γρ. Β’ μίγμα Κανέλα σκόνη                                                 1 γρ. Γαρύφαλλο σκόνη                                           1 γρ. Μοσχοκάρυδο σκόνη                                     1 γρ. Βανίλια σκόνη                                                 1 δόσεις Πορτοκάλι ξύσμα                                            1/2 Γ’ μίγμα Μπέικιν πάουντερ                                          [...]

612, 2019

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

By |December 6th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ   Υλικά–Ποσότητα Α’ μίγμα Ζάχαρη κρυσταλλική                                                                             100 γρ. Ζάχαρη άχνη                                              [...]

312, 2019

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ Ginger

By |December 3rd, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

Κουλουράκια Ginger   ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 100γρ Λάδι Καρύδας 200γρ Ζάχαρη Καρύδας 200γρ Molasses Μελάσες Αδιάλυτες 4 κουτ. σουπας Σκόνη Λιναρόσπορων 1 κουτ. Γλυκ. Βανίλια 500γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. σουπαςΣόδα 1 κουτ γλυκ. Αλάτι 4 κουτ. Γλυκ. Πιπερόριζα σκόνη 4 κουτ γλυκ. Κανέλλα σε σκόνη 1 κουτ. Γλυκ. Πιπέρι 1 κουτ. Γλυκ. Γαρύφαλλο Σκόνη Για το ντεκόρ Χρησιμοποιούμε Vegan ζαχαρόπαστα   ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμάνετε το φούρνο [...]

2711, 2019

Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης

By |November 27th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμνάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης ? Διάρκεια: 4 Ώρες ➡️ Εισηγητές: Αθανάσιος Χαλβατζής & Γεώργιος Μπίσδας ? Ημερομηνία: Σάββατο 07/12/2019 ➡️ Τοποθεσία: Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου (στάση μετρό Πανόρμου) ☎️ 210-6910012 ✅ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. ✅ Το σεμινάριο περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση (τεστ)

2711, 2019

ΨΩΜΙ ΦΟΡΜΑΣ

By |November 27th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

ΨΩΜΙ ΦΟΡΜΑΣ ΥΛΙΚΑ 200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως 150 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 300 ml νερό χλιαρό 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι 3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη 1 φακελάκι ξηρή μαγιά των 9 γραμμαρίων 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο   ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια βαθιά πλαστική λεκάνη βάζω όλο το αλεύρι μου μαζί με τη μαγιά και τα ανακατεύω καλά με ένα κουτάλι της σούπας. Κάνω στο αλεύρι μου μια τρύπα στη [...]

2611, 2019

ΚΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚ

By |November 26th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

ΚΟΚΑΚΙΑ & ΚΟΚ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ Α’ ΜΙΓΜΑ 360γρ. ασπράδια αυγών Β’ ΜΙΓΜΑ 325γρ ζάχαρη κρυσταλλική Γ ΜΙΓΜΑ 240γρ  κροκοί αυγών 2 δόσεις βανίλια σκόνη Δ’ ΜΙΓΜΑ (κοσκινισμένα) 400 γρ αλεύρι μαλακό 5 γρ Μπέικιν πάουντερ   ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1.Τοποθετούμε το μίγμα Α (ασπράδια αυγών) στον κάδο του μίξερ με το σύρμα και χτυπάμε στην 3 η ταχύτητα έως ότου διογ­κωθεί ικανοποιητικά και γίνει σαν αφρός. 2.Στη συνέχεια προσθέτουμε το [...]

2011, 2019

ΝΤΟΝΑΤΣ

By |November 20th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

ΝΤΟΝΑΤΣ   Υλικά–Ποσότητα Α’ μίγμα Νερό                                                     360 γρ. Γάλα σκόνη                                         40 γρ. Αυγά                                                     100 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική      [...]

1911, 2019

Σεμινάριο Christmas Menu

By |November 19th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο: Christmas Menu Παρασκευές: ✅ Σαλάτα Rossoli Χριστουγεννιάτικη ✅ Σολωμός με Cream Fresh ✅ Φιλέτο Wellington ✅ Σουηδική σούπα Χριστουγεννιάτικη Morotssoppa ? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling). ? Εισηγητής: Chef κ. Ελένη Κουμαντάνου ➡️ Διάρκεια: 4 Ώρες ➡️ Hμερομηνία: 15/12/2019, Κυριακή 15.00 μ.μ. - 19.00 μ.μ. ➡️ Κόστος: 30% έκπτωση για Εarly Bird έως 01/12/2019 ➡️ Ηands on Seminar ☎️ 210-6910012 Πιστοποίηση: ✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης [...]

1811, 2019

ΠΑΒΛΟΒΑ

By |November 18th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|Tags: |

Υλικά για τη μαρέγκα 12 ασπράδια 650 γρ ζάχαρη 5 κουταλιές της σούπας καβουρντισμένα αμύγδαλα Για το γέμισμα και το γαρνίρισμα 500 γρ φράουλες κομμένες σε φέτες 500γρ κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής (όχι light γιατί θέλουμε να κάνουμε σαντυγί και οι light δεν έχουν αυτό το αποτέλεσμα) 40 γρ άχνη   Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και βάζουμε τα 6 μόνο ασπράδια σε [...]

1811, 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ HOTEL SHOW

By |November 18th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

Η σχολή Grand Foyer πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΜΕC Παιανίας στην μεγάλη έκθεση Τουρισμού Hotel Show με σπουδαστές από τα τμήματα τουρισμού και επισιτισμού. Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν από συνεντεύξεις από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς και να περιηγηθούν στους χώρους της εντυπωσιακής έκθεσης για τα ξενοδοχεία.  

1511, 2019

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

By |November 15th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|Tags: , , |

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΥΓΑ 150 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ 200 γρ. ΓΑΛΑ 250 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ (ζέσταμα) 200 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ 50 γρ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 30 γρ. ΜΠΕΪΚΙΝ 200 γρ. ΚΑΡΥΔΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΝΕΛΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΣΙΡΟΠΙ 750 γρ. ΖΑΧΑΡΗ 750 γρ. ΝΕΡΟ 30 γρ. ΓΛΥΚΟΖΗ   ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα αυγά, το γάλα, την ζάχαρη και το ηλιέλαιο, ομογενοποιούμε με τα υπόλοιπα στερεά υλικά, σερβίρουμε σε ταψί αφού το έχουμε [...]

1511, 2019

Σεμινάριο COMBI MANICURE & ΟΜΒRΕ

By |November 15th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

➡️ Σεμινάριο COMBI MANICURE & ΟΜΒRΕ ✅ Χρήση Τροχού και 4 φρεζάκια ✅ Μini Apex και φυσική ενίσχυση ✅ Τέλειο Βάψιμο ✅ Συμβουλές για βάψιμο ΟMBRE ✅ Σωστή θέση χεριών για τέλεια φωτογραφία ➡️ Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. – 2 μ.μ. ➡️ Διάρκεια Σεμιναρίου: 5 ώρες ➡️ Κόστος: 80 ευρώ ➡️ Εισηγήτρια: Συλβάνα Βίτσου ? Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου από την αναγωρισμένη σχολή Grand Foyer καθώς και εκπαιδευτικό  [...]

1411, 2019

Σεμινάριο Sushi

By |November 14th, 2019|Categories: ΝΕΑ|

▶️ Σεμινάριο: Τα Μυστικά του Sushi Tο sushi είναι παραδοσιακό φαγητό και έχει ως βάση το ξυδάτο ρύζι (σάρι), το οποίο συνδυάζεται με άλλα υλικά, που αποκαλούνται νέτα. Συνήθως αυτά τα άλλα υλικά είναι θαλασσινά και ψάρια. Το κρέας χωρίς το ρύζι λέγεται σασίμι (sashimi). Το σασίμι είναι κυρίως από κρέας τόνου και σολομού. ▶️ Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι εξής θεματικές ενότητες και τα πιο γνωστά είδη όπως: ✅ [...]

1411, 2019

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΡΥ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ KAI ΡYZI JASMIN

By |November 14th, 2019|Categories: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

Υλικά 300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 250 γρ. ρύζι jasmin 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια εσαλότ 5 γρ. σχοινόπρασο 400 γρ. κρέμα καρύδας 1 κ.σ πράσινο κάρυ 1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ Αλάτι πιπέρι   Εκτέλεση Πλένουμε καλά το ρύζι έως ότου βγει καθαρό νερό Σε κατσαρόλα σκεπάζετε με νερό, παίρνει μία βράση σκεπασμένο για 10'-15' Αποσύρουμε από τη φωτιά σκεπασμένο αλλά 10' Καθαρίζουμε καλά τις Γαρίδες ψιλοκόβουμε τα κεμμυδάκια εσαλότ Σωτάρουμε τις γαρίδες [...]

1411, 2019

ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ

By |November 14th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|Tags: , , |

ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ (Grand Foyer) Ζύμη για σού Υλικά – Ποσότητα Α’ μίγμα Νερό                                                                           260 γρ. Αλάτι ψιλό                                                                  4 γρ. Μαργαρίνη μαλακή(ή βούτυρο φρέσκο ευρωπαϊκό) 140 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική                                                 4 γρ. Β’ μίγμα Αλεύρι μαλακό                                                           160 γρ. Γ’ μίγμα Αυγά                                                                            250 γρ. Εκτέλεση Αφού βράσουν στη φωτιά τα υλικά του μίγματος Α, ρίχνουμε το αλεύρι και το ψήνουμε για λίγο ώσπου να ξεκολλάει [...]

1311, 2019

LEMON PIE

By |November 13th, 2019|Categories: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|Tags: , |

ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ (LΕΜΟΝ ΡΙΕ) ΥΛΙΚΑ  Για τη βάση 175 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμ. βούτυρο (κρύο κομμένο σε καρέ) 1 κ.σ. άχνη ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 1 κρόκο 1 κ.σ. κρύο νερό Εκτέλεση  Για τη lemon pie με μαρέγκα, βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη στο κάδο του μίξερ. Με τους κοφτές σε διακεκομμένη λειτουργία αναμιγνύουμε. Μαζεύουμε τη ζύμη και την βγάζουμε στον πάγκο. Την ενώνουμε με [...]

1111, 2019

Σεμινάριο Tαϊλανδέζικη Κουζίνα

By |November 11th, 2019|Categories: ΝΕΑ|Tags: , , , , |

▶️ Tαϊλανδέζικη Κουζίνα Ένα εντυπωσιακό τετράωρο σεμινάριο εξωτικής κουζίνας. H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα μίγμα           πληθωρικής και συνάμα εκλεπτυσμένης μαγειρικής. Ένα ανακάτεμα πολύχρωμων υλικών και                     αναπάντεχων γευστικών συνδυασμών που οδηγεί ακόμα και τους πιο μυημένους σε συναρπαστικές        γαστρονομικές εμπειρίες. ? Εισηγητής: Chef Ελένη Κουμαντάνου      Παρασκευές Σεμιναρίου ✅ 1.Σατάι κοτόπουλο σε φύλλα μπετέλ. [...]

2906, 2015

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΟΡΛΩΦ

By |June 29th, 2015|Categories: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ|

Υλικά 1600 γρ. Μοσχάρι νουά 4 σκελίδες σκόρδο ½ φλ. ελαιόλαδο 1,5 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί ξηρό 10 φέτες τυρί κασέρι ή άλλο άλλο ανάλογα με την προτίμησή σας 10 φέτες μπέικον στρογγυλό 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι   Εκτέλεση Κόβουμε τα σκόρδα σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε τρυπώντας στο κρέας. Σωτάρουμε το κρέας σε φαρδιά κατσαρόλα με μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο, αλατοπιπερίζουμε και [...]

COURSES

EVENTS

LATEST NEWS

Δήλωσε τα στοιχεία σου για να συμμετέχεις στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Grand Foyer

Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Grand Foyer

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top