Δήμητρα Μαγκλάρα

Δήμητρα Μαγκλάρα

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τη διακεκριμένη Vegan Chef Δήμητρα Μαγκλάρα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Vegan γαστρονομίας και του επισιτισμού ως head chef και σύμβουλος vegan menu.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Από μικρή είχε οικολογικές ανησυχίες και ενδιαφέρον για περιβαντολογικά ζητήματα. Σπούδασε ψυχολογία και μετά τις σπουδές ταξίδεψε αρκετά στον κόσμο, παρατηρώντας διαφορετικές κουλτούρες. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τις εναλλακτικές θεραπείες, σπουδάζοντας ρεφλεξολογία και κρανιοιερή θεραπεία.  Στην συνέχεια άνοιξε 3 καταστήματα βιολογικών προϊόντων στην Αττική, προωθώντας  έναν υγιεινό, οικολογικό τρόπο ζωής, ένα εστιατόριο στην Ιθάκη και όταν ωρίμασαν οι συνθήκες το Plan Vita, ένα εργαστήριο vegan φαγητού και γλυκών. Είναι vegeterian 25 χρόνια και vegan 20.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Chef Δήμητρα Μαγκλάρα  ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργείται μια dream team από καταξιωμένους και διακεκριμένους vegan chef & pastry chef που με διάθεση και πολύ αγάπη επιθυμούν να μεταδώσουν γνώσεις και δεξιότητες με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία επαγγελματιών στον χώρο της Vegan και χορτοφαγικής Γαστρονομίας και Ζαχαροπλαστικής.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η Vegan Academy πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της Vegan και χορτοφαγικής κουζίνας και καθίσταται πλέον η πρώτη Γαστρονομική Ακαδημία που καθιερώνει και ιδρύει αναγνωρισμένο επαγγελματικό πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας στην Ελλάδα.