1. Πρώτο Βήμα:

Επιλογή Ειδικότητας

Διασφαλίζουμε ότι οι σπουδαστές μας θα λάβουν την καλύτερη υποστήριξη και καθοδήγηση από τους σύμβουλους σπουδών ώστε να επιλέξουν την ειδικότητα που θεωρείται κατάλληλη βάσει των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την επαγγελματική αγορά. Μέσα από τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού οι έμπειροι και καταρτισμένοι σύμβουλοι σπουδών του ΙΕΚ Grand Foyer στοχεύουν να σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις μαθαίνοντας περισσότερα για τις κλίσεις και τις ικανότητές σου, τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και τις εργασιακές σου αξίες.

Κλείσε Ραντεβου

2. Δεύτερο Βήμα:

Εγγραφή σε πρόγραμμα της επιλογής σου

Με την σωστή καθοδήγηση του συμβούλου σπουδών στην κατάλληλη επιλογή της ειδικότητας που επιθυμείς να σπουδάσεις το επόμενο βήμα είναι η διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα. Η διαδικασία εγγραφής στην ειδικότητα που έχεις επιλέξει είναι η ακόλουθη:

 1. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου γενικού/επαγγελματικού ή ισότιμο Ελληνικό τίτλο σπουδών. Ο εκάστοτε προβλεπόμενος πρωτότυπος τίτλος σπουδών (Απολυτήριο ή Πτυχίο), του οποίου θα εκδίδεται φωτοαντίγραφο με μέριμνα του ΙΕΚ για τη χρήση του στην επιλογή, και θα επιστρέφεται ο πρωτότυπος τίτλος στον υποψήφιο. 

Ειδικά για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών, αντί του δικαιολογητικού απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε. Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο ή ΣΕΚ, αντί του δικαιολογητικού απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου πρωτότυπου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια Ελληνική υπηρεσία.

 1. Φωτοαντίγραφο των 2 όψεων της ταυτότητας. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο έγγραφο που προβλέπεται από την ισχύουσα κατά περίπτωση νομοθεσία.
 2. Αίτηση εγγραφής η οποία παρέχεται από το ΙΕΚ Grand Foyer. Σχετική αίτηση στην οποία θα αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία, τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση κατοικίας του υποψηφίου, αριθμός αμκα του σπουδαστή κ.λ.π.
 3. Τρεις (3) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
Κλείσε Ραντεβου

3. Τριτο Βήμα:

Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη

Η προσωπική ανάπτυξη είναι ένα ζωτικό μέρος της εξέλιξης ενός ατόμου. Επιτρέποντάς σας να διερευνήσετε βασικούς τομείς αυτο-βελτίωσης, είναι πιο πιθανό να αισθανθείτε εκπληρωμένοι στην προσωπική σας ζωή και θα μπορούσατε ακόμη και να επωφεληθείτε από επαγγελματική άποψη. Μέσα από ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατά τα δύο έτη των σπουδών σας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Grand Foyer σας παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξετε και να βελτιώσετε προσωπικά σας χαρακτηριστικά και skills που θα δυναμώσουν και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. 

 • Δυνατότητα παρακολούθησης αρκετών δωρεάν σεμιναρίων.
 • Εκπαιδευτικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 • Συμβουλευτική και ψυχολογική καθοδήγηση.
 • Δωρεάν Τεστ Προσωπικότητας και Ψυχαγωγίας.
 • Δωρεάν Πρόσβαση στο Play Room για εκπαίδευση και ψυχαγωγία.
 • Training Sessions με συμμετοχή σε Διαγωνισμούς, Εκθέσεις, Escape Rooms κ.λ.π.
 • Πρόσβαση σε Career Days του Εκπαιδευτικού Ομίλου καθώς και σε συμμετοχή σε άλλους φορείς που διοργανώνουν Ημέρες Καριέρας.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης και εκμάθησης, δωρεάν ή με προνομιακά δίδακτρα, ξένων γλωσσών.
Κλείσε Ραντεβου

Πολιτική Ακυρώσεων και επιστροφής Χρημάτων

Το ΙΕΚ και το ΚΔΒΜ Grand Foyer παρέχουν προγράμματα και σεμινάρια δια ζώσης αλλά και online.

Για τα δια ζώσης προγράμματα & σεμινάρια ισχύουν τα εξής:

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής επιλέξει κάποιο από τα μονοετή ή διετή προγράμματα κι έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του με την υπογραφή της σύμβασης έχει την δυνατότητα υπαναχώρησης ή ακύρωσης της εγγραφής εντός 5 ήμερών αλλιώς υποχρεούται να καταβάλει στο ακέραιο το χρηματικό ποσό που αναγράφεται στην σύμβαση. Σε περίπτωση που ο σπουδαστής επιλέξει κάποιο σεμινάριο έχει δυνατότητα υπαναχώρησης ή ακύρωσης εντός 3 ημερών και υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων του σε άλλη περίπτωση η σχολή δεν υποχρεούται να επιστρέψει χρήματα.

Για τα online προγράμματα & σεμινάρια ισχύουν τα εξής:

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής – μετά την αγορά – του εκπαιδευτικού προγράμματος, δεν καταφέρει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που οφείλεται αποκλειστικά στην εταιρεία μας, προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της εταιρείας.

Αν προκύψει θέμα υπαναχώρησης ή ακύρωσης από μέρος του πελάτη, εφόσον αποδεδειγμένα δεν έχει προχωρήσει σε χρήση της εν λόγω υπηρεσίας (δεν έχει κάνει login), προβλέπεται επιστροφή χρημάτων εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της εταιρείας.

Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Grand Foyer

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ
There was an error trying to send your message. Please try again later.

STUDENT FEEDBACK

“Ονομάζομαι Χατζηδακη Άννα! Και αποφοίτησα ως spa manager από τη σχολή πριν 2 χρόνια περίπου ! Θέλω να πω πραγματικά ότι είναι μια εξαιρετική σχολή που σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πολλές γνώσεις, αλλά και με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν ! Αυτό βέβαια φαίνεται από την άψογη εξυπηρέτηση και τους σπουδαίους καθηγητές που έχουν επιλέξει για εμάς! Ο συνδυασμός αυτός έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να σου διδάξουν στο μέγιστο τις γνώσεις τους, αλλά και να σε εμπνεύσουν για αυτό που αγαπάς! Είστε οι καλύτεροι!!!”


Χατζηδάκη Άννα , (Απόφοιτη Σχολής Spa Management)

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την λειτουργία της σχολής. Καθηγητές με υψηλό επιπεδο, με εμπειρία και όρεξη να σου μεταφέρουν τις γνώσεις τους. Ήταν πάντοτε δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα κατά τη φοίτησή μου αλλά και μετά. Σίγουρα έκανα την καλύτερη επιλογή. Σε ευχαριστώ Grand Foyer.”


Μαρία Δήμα, (Απόφοιτη Σχολής Spa Management)

“”Η εμπειρία μου στήν Grand Foyer θα μου μείνει αξέχαστη,όπως επίσης τα άτομα που γνώρισα και οι φιλίες που έκανα και μέχρι σήμερα διατηρώ. Είμαι απόφοιτος στόν τομέα “Τουριστικό Στέλεγχος” και όσα είδα και έμαθα μέσα σε μόλις 1 χρόνο,με έχουν βοηθήσει και με το παραπάνω στήν επαγγελματική μου σταδιοδρομία.Συνεχίζω μέχρι και σήμερα να επισκέπτομαι τακτικά τη σχολή και να παρακολουθώ σεμινάρια ή να παρευρίσκομαι σε εκδηλώσεις και θα συνεχίζω να το κάνω γιατί μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα και να εξελίσσομαι,και η Grand Foyer είναι εγγύηση σε αυτό!””


Σταύρος Κίτσος , (Απόφοιτος Τουριστικών Σπουδών)