Οι σπουδές Food & Beverage Management στην σχολή Grand Foyer αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής δραστηριότητάς στο χώρο του επισιτισμού και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά κυρίως με τον ξενοδοχειακό κλάδο.
Η διάρκεια φοίτησης είναι ένα ακαδημαϊκό έτος και λειτουργούν τμήματα πρωινά ή απογευματινά. Η διδασκαλία γίνεται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με κύριο στόχο την εφαρμογή τους στην πράξη μέσω συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως (distance learning).
Η διδακτέα ύλη εμπλουτίζεται από τις νέες τάσεις και τεχνικές και οι απόφοιτοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα όπως είναι το κόστος τροφίμων και ποτών (food & beverage cost),η επιλογή προμηθευτών, η ορθή παραγγελιοδοσία – παραλαβή και ο έλεγχος τιμολογίων. Είμαστε η πρώτη σχολή food and beverage management στην Ελλάδα που δημιούργησε αυτό το εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής αποκτάει:

• Diploma από Διεθνή Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης
• Δίπλωμα Σπουδών Food & Beverage Manager

Επαγγελματική Αποκατάσταση
Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σας είστε οι μελλοντικοί επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς και να έχετε μια εξασφαλισμένη καριέρα στο χώρο της τουριστικής αγοράς που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια μέσω του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης.
Πιο συγκεκριμένα μέσα από το γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης μπορείτε να εργαστείτε σε:

μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες,
επιχειρήσεις εστίασης,
μεγάλα κρουαζιερόπλοια,
τουριστικές επιχειρήσεις,
catering,
αεροπορικές επιχειρήσεις
διοργάνωση εκδηλώσεων κ.λ.π.

Μαθήματα

  • Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων
  • Επιχειρησιακό Πλάνο
  • Τουριστικό Μαρκετινγκ
  • Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός
  • Διεύθυνση Τμήματος Προμηθειών
  • Λειτουργία WINE & BAR Ξενοδοχείων
  • Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (ΤQM)
  • Εvent Management
  • Προγράμματα Αποθήκης μέσω Η/Υ (ERP)
  • Πρακτική Άσκηση
  • Σύνθεση Μενού & Κοστολόγιο
  • Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (HACCP, ISO)
  • Γερμανικά (ΟΡΟΛΟΓΙΑ)

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.