Η Πρώτη Vegan Ακαδημία στην Ελλάδα!!!

Σας καλωσορίζουμε και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα συνεργασία του IEK Grand Foyer και της Vegan Academy. Ο εκπαιδευτικός όμιλος Grand Foyer στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και κατανοώντας την ανάγκη των νέων ανθρώπων να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στην φιλοσοφία του βιγκανισμού ή για να το διατυπώσουμε πιο απλά στη φιλοσοφία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης που επιδιώκει να αποκλείσει όλες τις μορφές εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων για τρόφιμα, ρούχα ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Επιπλέον, μέσω των προγραμμάτων που προσφέρει μέσα από αυτή τη συνεργασία και την ίδρυση της Vegan Academy, προωθεί την ανάπτυξη και τη χρήση εναλλακτικών λύσεων χωρίς ζώα προς όφελος των ζώων, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Σε διατροφικούς όρους, αναφέρεται στην πρακτική της εγκατάλειψης όλων των προϊόντων που προέρχονται πλήρως ή εν μέρει από ζώα.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και για τη σωστή κατάρτιση και εκπαίδευση των σπουδαστών παρέχει προγράμματα στους ακόλουθους τομείς με επίκεντρο τη φιλοσοφία του βιγκανισμού και τη βιωσιμότητα της ζωής και της φυσικής ζωής με στόχο τη διάδοση και τη διεύρυνση της ενημέρωσης σε μεγαλύτερο κοινό.

Τομείς Εκπαίδευσης

Vegan Academy

Επισκεφτείτε την σελίδα της Vegan Academy στο Facebook για να δείτε τα πιάτα που ετοιμάζουν οι σπουδαστές.

πατήστε  εδώ…

  • Vegan Academy

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.