Βιοσυντονισμός και βιοανάδραση

Βιοσυντονισμός και βιοανάδραση είναι οι επιστήμες που ασχολούνται με την βελτίωση της βιοφυσικής πλευράς της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας συσκευές  βίο-μέτρησης, βίο-ανάλυσης, βίο-ανίχνευσης, βιο-πληροφορικής και επιστροφής (βίο-ανάδρασης) στον οργανισμό κβαντικών (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων)εξισορροπεί τον οργανισμό ενεργειακά με αποτέλεσμα να έχουμε θεραπεία σε κυτταρικό και οργανικό επίπεδο, σε σώμα, νου και συναίσθημα.  Αναλύει από πλευράς υγείας, ανιχνεύει, αποτυπώνει και αναλύει κρίσιμα βιομετρικά δεδομένα, που τα περισσότερα δεν μπορούν να ανιχνευτούν με μικροβιακές αναλύσεις (π.χ. απορροφησιμότητα βιταμινών και ιχνοστοιχείων). Διορθώνοντας τις ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις βοηθάει στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην εξουδετέρωση των στρεσογόνων παραγόντων, στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών, στην βιο-ενεργειακή εξισορρόπηση του σώματος και επαναφέρει τον οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση.

Οι σπουδές διαρκούν 2 έτη. Η διδασκαλία γίνεται on line(εξαποστάσεως).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής αποκτάει:
Βεβαίωση Σπουδών Βιοανάδρασης και Βιοσυντονισμού

Επαγγελματική αποκατάσταση
Μετά την ολοκλήρωση της αποφοίτησης οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν κωδικό στην εφορία σαν επαγγελματίες Υγείας και να αρχίσουν να εργάζονται σαν ελεύθεροι επαγγελματίες στον ολοένα και αυξανόμενο τομέα Ολιστικών και Εναλλακτικών θεραπειών.

Μαθήματα

Ανατομία
Φυσιολογία
Παθολογία
Αρχές Ολιστικής θεραπευτικής
Αρχές Βιοανάδρασης και Βιοσυντονισμού
Βιοφυσικό μοντέλο Υγείας
Τεχνικές θεραπευτικής προσέγγισης
Πρωτόκολλα θεραπειών
Παρουσιάσεις συσκευών και δυνατότητες
Δεοντολογία θεραπευτή
Πρακτική εξάσκηση

Αρετή Γρηγορίου - IEK Grand Foyer

Αρετή Γρηγορίου

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ξεκίνησα την καριέρα μου ως Γεωπόνος δουλεύοντας στο χώρο όταν είχα την πρώτη μου εμπειρία με την «ασθένεια». Δοκίμασα τη Συμβατική Ιατρική και με απογοήτευσε. Μετά αποφάσισα να δοκιμάσω τη Βοτανολογία γιατί αυτή ήταν η διατριβή μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Άρχισα να πειραματίζομαι με βότανα και φυσικές θεραπείες. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και ξεκίνησα τις σπουδές μου σε αυτόν τον τομέα.
Έλαβα Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Ομοιοπαθητική Βασισμένη σε Τεκμήρια, στην Ομοιοθεραπεία, στη Νανοϊατρική, στη Φυσικοπαθητική, στην Ολιστική Διατροφή, Συμβουλευτική Υγείας και Ευεξίας  και στην Ολιστική Ιατρική. Πάντα με ενδιέφερε η φυσική και όταν για πρώτη φορά συνειδητοποίησα ότι το ήμισυ της ύπαρξής μας βασίζεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Άρχισα να μελετώ την κβαντική φυσική. Έτσι ανακάλυψα τη θεραπεία Κβαντικής Βιοανάδρασης και Βιοσυντονισμού.
Συνέχισα τις σπουδές μου και τώρα έχω μεταπτυχιακό στις Νευροεπιστήμες με εξειδίκευση στη Νευροανατομία – Νευροηλεκτροφυσιολογία που εφαρμόζεται με Biofeedback από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής της Τιμισοάρα. Το 2007, ίδρυσα το Πανεπιστήμιο Κβαντικής Έρευνας και Εναλλακτικής Ιατρικής όπου τώρα δίδασκα Ομοιοπαθητική, Ολιστική Διατροφή, Φυσικοπαθητική και Βιοανάδραση σε πάνω από 100 μέχρι τώρα επαγγελματίες Υγείας. Είμαι ο επίσημος Εκπαιδευτής Βιοανάδρασης στην Ελλάδα για Γιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας αλλά και στη Βρετανία. Τώρα εργάζομαι για το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κέιμπριτζ ως Βοηθός έρευνας, αποκατάστασης και συμβουλευτικής.
Η αγάπη μου για την ανθρωπότητα και η περιέργειά μου για το πώς εμφανίζεται μια «ασθένεια», ποιες αιτίες αρρωσταίνουν τους ανθρώπους, με έκαναν να μάθω πώς να βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο και μου επέτρεψαν να γίνω εξαιρετικός θεραπευτής. Αυτός είναι ο λόγος που έχω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα και η ικανοποίησή μου έρχεται όταν βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα των ασθενών μου και πώς έχει αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο. Η απόδειξη είναι περισσότεροι από 10.000 ικανοποιημένοι ασθενείς και οι μαρτυρίες τους

Είμαι εγγεγραμμένο μέλος του:
Βρετανική Ένωση Νευροεπιστημών
Association of Naturopathic Practitioners of UK
Συμμαχία Εγγεγραμμένων Ομοιοπαθητικών του Ηνωμένου Βασιλείου
Board of Advanced Natural Health Sciences and Biofeedback USA
Και έχω επιτελέσει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος για 6 χρόνια

“Είμαστε όλοι Πνευματικά Όντα που ζούμε την ανθρώπινη εμπειρία. Το σώμα και ο εγκέφαλος (νου) είναι ο ναός της ψυχής μας. Ας τους φερόμαστε με σεβασμό και τιμή και ας βελτιώσουμε τη ζωή μας για να κάνουμε το ταξίδι μας εδώ ομορφότερο.”

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.