Vegan AcademyΝάντια Ναζέλ (Απόφοιτος Vegan Academy)

Θέλω να ευχαριστήσω την Vegan Academy για όλες τις νόστιμες και υγιεινές και vegan συνταγές που έμαθα. Αυτό διευκολύνει την ζωή μου γιατί δεν χρειάζεται να σκεφτώ τι θα πρέπει να φτιάξω κάθε μέρα, ήταν δύσκολο την αρχή που έγινα vegan με τις παρασκευές των φαγητών αλλά τώρα όλα είναι πιο εύκολα. Επίσης είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που συνάντησα στην Vegan Academy. Ευχαριστώ για όλα!!!

Grand Foyer

Γεράσιμος Μπιτχαβάς (απόφοιτος Vegan Academy)

Αποφοίτησα από την ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ Grand Foyer κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων παρακολούθησα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Vegan Academy μιας και η vegan μαγειρική είναι η μαγειρική του μέλλοντος και σίγουρα είναι εφόδιο για την καριέρα μου στο χώρο της εστίασης. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία!

Vegan AcademyΦαίη Καραμέρου  (Απόφοιτος Vegan Academy)

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! Τους καταπληκτικούς δασκάλους μας, το υπέροχο team συμμαθητών και φυσικά την διοίκηση της Vegan Academy που πραγματοποιούν αυτό το vegan εγχείρημα ώστε ο κόσμος μας να γίνεται καλύτερος!

Vegan AcademyΔημήτρης Κόφας (Απόφοιτος Vegan Academy)

Ευχαριστώ την Vegan Academy και τους δασκάλους γι αυτό το υπέροχο μαγειρικό ταξίδι και την υπέροχη εμπειρία που έζησα και όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στο ταξίδι αυτό.

Vegan AcademyΚέλλυ Λιάπη (Απόφοιτη Vegan Academy)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους, επαγγελματίες με σεβασμό σε αυτό που κάνουν και ευχάριστοι άνθρωποι. Από τις ωραιότερες εμπειρίες που έχω ζήσει στο χώρο της εστίασης. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την Vegan κουζίνα, το συνιστώ οπωσδήποτε!

Vegan AcademyMάρσα Χρυσοχϊδη (Απόφοιτη Vegan Academy)

Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την άρτια εκπαίδευση που μας προσφέρατε με εξαιρετικούς chef που μας μετέδωσαν απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις τους αλλά και το πάθος τους για τη vegan μαγειρική!

Vegan AcademyΜαρίνος Παπακωνσταντίνου (Απόφοιτος Vegan Academy)

Ήταν μια εποικοδομητική εμπειρία που έλαβα αρκετές γνώσεις και εξελίχθηκα δίπλα σε σεφ με πάρα πολλές γνώσεις, το περιβάλλον στην σχολή ήταν υπέροχο, ευχαριστώ για όλα!

Vegan AcademyΑνθή Ευσταθοπούλου (Απόφοιτος Vegan Academy)

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για ότι έμαθα στην Vegan Academy αυτόν το χρόνο! Τι να πω? Πρώτη φορά πραγματικά μου συμβαίνει (έχω περάσει και από άλλες σχολές.. και ξέρω τι λέω) να έχω τέλειους δασκάλους, άρτιοι στην δουλειά τους που πάνω από όλα αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν, όλοι τους αξιόλογοι και αξιολάτρευτοι, τέλειο διοικητικό προσωπικό πάντα με έννοια και φροντίδα, ένιωσα οικογένεια!!! Μέσα σε αυτό το κλίμα, και υπέροχους συμμαθητές. Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Vegan AcademyΚυριακή Βεργίτση (Απόφοιτη Vegan Academy)

Ευχαριστώ την Vegan Academy για το μοναδικό μαγειρικό ταξίδι, την εμπειρία και την γνώση, την φροντίδα που λάβαμε απλόχερα από τους αγαπητούς δασκάλους μας που μοιράστηκαν μαζί μας με την καρδία τους και με επαγγελματισμό σ’ ένα ζεστό περιβάλλον! Ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων γι αυτήν την ευκαιρία γνώσης και επαφής με υπέροχους ανθρώπους.

Vegan AcademyΣτέλλα Μπάκα (Απόφοιτη Vegan Academy)

Ένα γευστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του και για μένα άνοιξε ένας καινούριος ορίζοντας. Ευχαριστώ τη vegan academy και τους chef για αυτή την υπέροχη εμπειρία

Vegan AcademyΧαρά Οικονομίδου (Απόφοιτη Vegan Academy)

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την φοίτηση μου στην Vegan Academy ! Οι chefs υπέροχοι επαγγελματίες που μας μετέδωσαν γνώσεις-θησαυρό πάνω στην vegan μαγειρική , κυρίως γιατί πολλές vegan πρώτες ύλες θέλουν ειδική διαχείριση ! Η διεύθυνση της σχολής, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστήκαμε και με θετική ενέργεια !Και με την ομάδα των συμμαθητών νιώσαμε την σχολή σαν το σπίτι μας κι έτσι κάθε φορά υπήρχε δημιουργία γεύσεων μέσα σε γέλια και χαρές !

Vegan AcademyΣεβαστή Χαλκίτη (Απόφοιτη Vegan Academy)

Μεγάλη χαρά να λαμβάνω το δίπλωμα της Vegan Chef από την πρωτοπόρα στον χώρο Vegan Academy, Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να αποκτήσω όλες αυτές τις γνώσεις, δίπλα στους κορυφαίους chef που επιλέξατε για την ομάδα σας! Η υποστήριξη παρά την απόσταση Αθήνα – Κάλυμνος υπήρξε άριστη, κ ανυπομονώ για μια νέα εκπαίδευση μου, κοντά σας!

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.