Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας

ΘΕΜΑ: ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (woodland )

1ο ΜΑΘΗΜΑ

  • Γνωριμία με μαθητές
  • Συνταγές και επεξήγηση προγράμματος
  • Κατασκευή μοντελισμών (κουνάβι , ελάφι , αλεπού, βελανίδια )

2ο ΜΑΘΗΜΑ

  • Στήσιμο τούρτας / παντεσπάνια , σιρόπι , κρέμες
  • Επίδειξη ντύσιμο τούρτας με ζαχαρόπαστα σε φελιζολ
  • Ολοκλήρωση μοντελισμών

3ο  ΜΑΘΗΜΑ

  • Παρασκευή ganache
  • Μασκάρισμα τούρτας
  • Ντύσιμο τούρτας με ζαχαρόπαστα
  • Στολισμός τούρτας

4ο ΜΑΘΗΜΑ

  • Παρασκευή μπισκότων
  • Στολισμός μπισκότων (κουνάβι , ελάφι , αλεπού, αρκούδα ,κουκουβάγια )
  • Παρασκευή cupcakes
  • Στολισμός cupcakes (κουνάβι , ελάφι , αλεπού, αρκούδα ,κουκουβάγια, μανιτάρι)

Εισηγητής Σεμιναρίου: Γιώργος Κουρούτος

Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine 

Χρονική Διάρκεια: 4 εβδομάδες

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα

Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων:  Σάββατο

Έναρξη προγράμματος: 23/10 / 2021

Kόστος σεμιναρίου: 400€

Early bird: 200                                                                                                                                                                                       (50% έκπτωση για εγγραφή μέχρι 18/10)!

Παροχές:

  • Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου.
  • Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία)
  • Δωρεάν παρακολούθηση μιας ημέρας στα τμήματα ζαχαροπλαστικής
  • Δωρεάν η ποδιά εργασίας
  • Η δυνατότητα παρακολούθησης, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές, σεμιναρίων κατά τη διάρκεια σπουδών καθώς και μετά το πέρας των σπουδών.

Grand Foyer

Ο Γιώργος Κουρούτος είναι ένας πολύ φιλόδοξος ζαχαροπλάστης / ζαχαροτέχνης! Είναι απόφοιτος επαγγελματικής σχολής γαστρονομίας με Άριστα και γενικό βαθμό 9.25. Είναι απόφοιτος του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα του τμήματος Λογιστικής/Χρηματοοικονομικής ενώ για 10 χρόνια ασχολούταν επαγγελματικά με τον χορό. Η καλλιτεχνική του φύση τον ώθησε να  πειραματιστεί με την καλλιτεχνική ζαχαροπλαστικη/ζαχαροτεχνικη με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε έναν αρκετά ικανό ζαχαροτέχνη! Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την καλλιτεχνική ζαχαροτεχνική και εργάζεται σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που ειδικεύεται στις παρασκευές με χρήση ζαχαρόπαστας!

 

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.