Ο εκπαιδευτικός όμιλος Grand Foyer ανακοινώνει την συνεργασία του με το University of Limassol. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας παρέχονται τα προγράμματα του University of Limassol (προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και εξ αποστάσεως) από τον εκπαιδευτικό όμιλο Grand Foyer.

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού αποτελεί μετεξέλιξη του Cyprus International Institute of Management (CIIM), μιας φημισμένης σχολής επιχειρήσεων που λειτουργεί στην Κύπρο από το 1990, όταν ιδρύθηκε ως Ιδιωτική Σχολή Ανώτατης Εκπαίδευσης, από μια ομάδα κορυφαίων στελεχών της κυπριακής οικονομίας και καταξιωμένων ακαδημαϊκών από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Το University of Limassol εδρεύει στη Λεμεσό, την κοσμοπολίτικη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη της Κύπρου, βάση εκατοντάδων διεθνών εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας, των χρηματοοικονομικών, των επαγγελματικών υπηρεσιών, των ακινήτων, του τουρισμού και της ναυτιλίας. Η Λεμεσός, που εκτείνεται από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι τους πρόποδες της οροσειράς του Τροόδους και βρίσκεται ανάμεσα στις αρχαίες πόλεις της Αμαθούντας και του Κουρίου, διαθέτει αρχαιολογικούς χώρους που χρονολογούνται πριν από 10.000 χρόνια και ένα πλήρες φάσμα ευκαιριών και εγκαταστάσεων για χόμπι, αθλητισμό και αναψυχή, από θαλάσσια σπορ μέχρι ορεινό σκι.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον διδασκαλίας και μάθησης που παρακινεί τους μαθητές να εξερευνήσουν, να προκαλέσουν, να δημιουργήσουν και να ηγηθούν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΜΕΣΣΟΥ

  • Business Administation
  • Economics
  • Computing and Business Technologies
  • Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση
  • Εκπαιδευτική Ψυχολογία
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων / Business Administration
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Ψυχολογία
  • Shipping Operations and Management

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα του University of Limassol επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6910012 ή  στείλτε μας στην Φόρμα Επικοινωνίας τα στοιχεία σας για να σας καλέσει ένας σύμβουλος σπουδών.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.