Επισκόπηση Προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΜSc) στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση του πεδίου, καλύπτοντας θεωρίες και πρακτικές εφαρμογές. Προσαρμοσμένο για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες, το πρόγραμμα ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες γνώσεις και δίνει έμφαση στη συμπερίληψη και την ποικιλομορφία.

Σχεδιασμένο για άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα, το πρόγραμμα προσφέρει πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες, δια-δραστική μάθηση και πρακτικές εμπειρίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για επαγγελματικές προκλήσεις. Οι Ευκαιρίες καθοδήγησης και ανάπτυξης έρευνας είναι επίσης διαθέσιμες για την υποστήριξη της επαγγελματικής ανέλιξης.

Το Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία παρέχεται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, παρέχοντας ευελιξία και προσβασιμότητα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Eλληνική

Τρόπος παράδοσης:

Εξ αποστάσεως μάθηση

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα του University of Limassol επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6910012 ή  στείλτε μας στην Φόρμα Επικοινωνίας τα στοιχεία σας για να σας καλέσει ένας σύμβουλος σπουδών.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.