Η σχολή παρέχει σε απόφοιτους άλλων σχολών και επαγγελματίες τη δυνατότητα να αποκτήσουν περαιτέρω γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας και της μαγειρικής. Μέσα από ένα πρότυπο και ευέλικτο πρόγραμμα διάρκειας έξι (6) μηνών ο σπουδαστής αποκτάει και μαθαίνει νέες τεχνικές και τάσεις στη σύγχρονη κουζίνα και στην ζαχαροπλαστική.
Tα προγράμματα μετεκπαίδευσης είναι:
Gastro Pro Cookery
Tο πρόγραμμα θα σας προσφέρει τις γνώσεις μαγειρικής και τις δεξιότητες διαχείρισης για να διευρύνετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εμπνευσμένων πρακτικών και θεωρητικών δεξιοτήτων και επικεντρώνει κυρίως στην εκμάθηση της υψηλής γαστρονομίας (gourme dishes). H έναρξη των μαθημάτων είναι στις αρχές Νοεμβρίου και τα μαθήματα διεξάγονται δύο (2) φορές την εβδομάδα. (με δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων το Σαββατοκύριακο).

 

Προνόμια – Παροχές
• Aπόκτηση Ηigher Professional Diploma διεθνώς αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο.
• Εκμάθηση νέων τεχνικών μαγειρικής τέχνης.
• Δυνατότητα δικτύωσης με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης.
• Πρακτική εξάσκηση σε ξενοδοχεία & χώρους εστίασης και εξασφάλιση εργασίας.
• Σύγχρονες Tεχνικές Food Styling
• Πρόσβαση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για σημειώσεις.
• Δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαγειρικής
• Δυνατότητα συμμετοχής σε κοινωνικές δράσεις και δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
• Δυνατότητα των σπουδαστών παρουσίασης πιάτων μέσα από σεμινάρια που διεξάγονται στους χώρους της σχολής.