Σεμινάριο “Τούρτες – Πάστες”
Πέμπτη 06/06/2024 17:00 μ.μ.
Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης
Παρασκευές:
- Τούρτα με κροκάν σοκολάτας και μπαβαρουάζ πορτοκάλι
- Πάστες με κροκάν σοκολάτας και μπαβαρουάζ πορτοκάλι
- μπισκουί σοκολάτας
- κροκάν πραλίνας
- μπαβαρουάζ πορτοκάλι
- κρέμα σοκολάτας
- Τούρτα μους λεμονιού με ζελέ φρούτων
- Πάστες μους λεμονιού με ζελέ φρούτων
- μπισκουί με αμύγδαλο
- ζελέ φρούτων
- μους απο πράσινο λεμόνι ή lime
Χώρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα
Ώρες διεξαγωγής : 17.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.
Διαθέσιμες θέσεις: 12
Τιμή σεμιναρίου 120 Ευρώ
Εarly Bird: 70 ευρώ μέχρι 31 / 05 / 2024
Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 ευρω
Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
• Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
• Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης,
• Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
• Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.
Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.