Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας
Κυριακή 25/02/2024 16:00 μ.μ.
Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης
ΘΕΜΑ: Τούρτα Chef and Cooking
ΜΑΘΗΜΑ
- Στήσιμο τούρτας με φελιζολ
- Στρώσιμο ζαχαρόπαστας
- Δημιουργία Φιγούρων από Ζαχαρόπαστα
- Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης)
- Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρωσιμων χρωμάτων
Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης
Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine
Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(4) Από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα
Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων: Κυριακή
Έναρξη προγράμματος: 25/02/2024
Kόστος δια ζώσης σεμιναρίου: 120€
Early bird: 60€ (για εγγραφή μέχρι 18/02)!
Kόστος OnLine παρακολούθησης 40€
Παροχές:
• Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου
• Τα γλυκίσματα και η τούρτα που θα δημιουργήσετε
• Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία)
• Δωρεάν παρακολούθηση μιας ημέρας στα τμήματα ζαχαροπλαστικής
• Δωρεάν η ποδιά εργασίας
• Η δυνατότητα παρακολούθησης, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές, σεμιναρίων κατά τη διάρκεια σπουδών καθώς και μετά το πέρας των σπουδών.