Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας

Κυριακή 25/02/2024 16:00 μ.μ.

Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης

ΘΕΜΑ: Τούρτα Chef and Cooking

ΜΑΘΗΜΑ

  • Στήσιμο  τούρτας με φελιζολ
  • Στρώσιμο ζαχαρόπαστας
  • Δημιουργία Φιγούρων από Ζαχαρόπαστα
  • Διακόσμηση τούρτας και χρωματισμός (τεχνική σκίασης)
  • Γενικές τεχνικές για την χρήση της ζαχαρόπαστας και των βρωσιμων χρωμάτων

Εισηγητής Σεμιναρίου: Aνδρέας Πιπέρης

Τo σεμινάριο παρέχεται και ΟnLine 

Χρονική Διάρκεια: 1 Ημέρα Ώρες(4) Από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα

Ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων:  Κυριακή

Έναρξη προγράμματος: 25/02/2024

Kόστος δια ζώσης σεμιναρίου: 120€

Early bird: 60  (για εγγραφή μέχρι 18/02)!

Kόστος OnLine παρακολούθησης 40

Παροχές:
•    Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου
•    Τα γλυκίσματα  και η τούρτα που θα δημιουργήσετε
•    Δωρεάν το έντυπο υλικό (θεωρία)
•    Δωρεάν παρακολούθηση μιας ημέρας στα τμήματα ζαχαροπλαστικής
•    Δωρεάν η ποδιά εργασίας
•    Η δυνατότητα παρακολούθησης, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές, σεμιναρίων κατά τη διάρκεια σπουδών καθώς και μετά το πέρας των σπουδών.

Δήλωσε συμμετοχή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.