Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

vegan academy

Σταύρος Καραγιλάνης

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον Σταύρο Καραγιλάνη που είναι καθηγητής Μακροβιοτικής διατροφής την οποία και διδάσκει σε σεμινάρια και σχολές Vegan Mαγειρικής αρκετά χρόνια.

Ο κ. Καραγιλάνης ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση στη βίγκαν μαγειρική, με έμφαση στην ελληνική και Ιαπωνική κουζίνα και την ανάμιξή τους, καθώς και με επιρροές από την παράδοση της Μέσης Ανατολής και της Μικράς Ασίας. Είναι ιδρυτής  της εταιρείας ONE Project,  η οποία εισάγει ποιοτικά, εξειδικευμένα Ιαπωνικά καρυκεύματα από το 2015.

Από το 2022, εισήγαγε την φίρμα Peace by Peas, μία καινοτόμα, νεοφυή μάρκα, που εξειδικεύεται στην παραγωγή βίγκαν προϊόντων ζύμωσης, όπως το Τέμπε, Αμαζάκε, Μίσο, Ναττό, και δημιουργεί μία κουλτούρα ένταξής τους στην ελληνική γαστρονομία, με στόχο να την ανανεώσει και να την αναβαθμίσει.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η Vegan Academy πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της Vegan και χορτοφαγικής κουζίνας και καθίσταται πλέον η πρώτη Γαστρονομική Ακαδημία που καθιερώνει και ιδρύει αναγνωρισμένο επαγγελματικό πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας στην Ελλάδα.

Εκ του Γραφείου Τύπου