ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ         07/09/2022

 Συνεργασία για το τμήμα Mαγειρικής Τέχνης!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της εκπαιδευτικής συνεργασίας για τέταρτη συνεχή χρονιά με την πετυχημένη chef Ελένη Κουμαντάνου στα τμήματα της Μαγειρικής!

Η Ελένη Κουμαντάνου είναι επίλεκτο μέλος και πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και με πολυετή εμπειρία σε 5στερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ως μέντορας προσφέροντας τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της στη δημιουργία επιχειρήσεων εστίασης.

Είναι απόφοιτη κρατικής σχολής στη Λάρισα, όπου ξεκίνησε και τα πρώτα μαγειρικά της βήματα, έχοντας 4 υποτροφίες και εμπειρία 13 χρόνων στο χώρο της εστίασης. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης όπου έχει διδάξει σε αρκετά δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και σε επαγγελματικές σχολές μαγειρικής. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται με εξαιρετική επιτυχία ως private chef αλλά και συμβάλλει ενεργά ως κριτής στην επιτροπή γευσιγνωσίας στο παγκόσμιο project για την ανάδειξη της Ελλάδας, των παραγωγών και των προϊόντων της μέσα από το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας που είναι μια δράση του Action in Greece.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό team ακαδημαϊκών, μαγείρων και ζαχαροπλαστών που συνεργάζονται με το ΙΕΚ Grand Foyer δημιουργείται αναμφίβολα μια dream team στον τομέα της Μαγειρικής.