Vegan Academy

Κρύστα Παραμύθη

Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την εξαιρετική food blogger Κρύστα Παραμύθη, που θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Vegan Mαγειρική και Ζαχαροπλαστική.
Η μαγειρική εμπειρία της Κρύστας Παραμύθη ξεκίνησε όταν έγινε βίγκαν, πριν από 10 χρόνια. Η πορεία της ξεκίνησε από το vegan catering και την ζαχαροπλαστική στο προσωπικό της πρότζεκτ αλλά και με συνεργασίες σε άλλα food projects και επαγγελματικές κουζίνες. Πλέον εργάζεται ως vegan food blogger στο website της Vegan Home και ως σύμβουλος εστιατορίων, ενώ ασχολείται και με το μάρκετινγκ και την επικοινωνία στον οργανισμό Vegan Life ως ιδρυτικό μέλος.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η Vegan Academy πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της Vegan και χορτοφαγικής κουζίνας και καθίσταται πλέον η πρώτη Γαστρονομική Ακαδημία που καθιερώνει και ιδρύει αναγνωρισμένο επαγγελματικό πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας στην Ελλάδα.