Σεμινάριο vegan παγωτά και γλυκά
Πέμπτη 29/6/2023 17:00 μ.μ.
Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης
Παρασκευές:
- Vegan Παγωτό Avocado
- Vegan Παγωτό Καρύδα
- Vegan Παγωτό Σοκολάτα με μπανάνες
- Τούρτα Μάνγκο
- Σουφλέ Σοκολάτας
Ημερομηνία διεξαγωγής 29/06/2023
Ωρες διεξαγωγής : 17.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.
Διαθεσιμες θέσεις: 12
Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω
Εarly Bird: 70 ευρώ μέχρι 28/06/2023
Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω
Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
- Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης,
- Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
- Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.
Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.