Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

Κωνσταντίνος Δημουλάς

Κωνσταντίνος Δημουλάς

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με έναν από τους καλύτερους food blogger, συγγραφέα και Vegan chef τον κ. Δήμουλα Κωνσταντίνο που θα μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες τoυ σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη Vegan Mαγειρική και Ζαχαροπλαστική. Η μαγειρική εμπειρία του Κωνσταντίνου Δήμουλα ξεκίνησε όταν έγινε βίγκαν, πριν από 14 χρόνια. Το 2016 άρχισε να μοιράζεται τις μαγειρικές δημιουργίες του με τον κόσμο μέσω Instagram με σκοπό να διαδώσει τη  vegan κουζίνα. Το 2019 δημιουργεί το Beets-me.com και έκτοτε κάθε εβδομάδα προσκαλεί το κοινό του στην διαδικτυακή του κουζίνα όπου και μοιράζεται καινούργιες συνταγές, τιπς και συμβουλές! Την ίδια χρονιά ξεκινάει και το κανάλι του στο YouTube όπου παρουσιάζει αναλυτικά vegan συνταγές και τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφορεί με επιτυχία το πρώτο του vegan βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “Το βρόμικο αλλιώς”. Έχει παρουσιάσει με επιτυχία έναν κύκλο online σεμιναρίων με θέμα “Vegan Συνταγές σε 30 λεπτά” και έχει συμμετάσχει και σε συλλογικά εργαστήρια vegan μαγειρικής. Το 2022 πήρε μέρος και στην πρώτη vegan εκπομπή της
Ελληνικής τηλεόρασης με τίτλο My Vegan Life

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η Vegan Αcademy πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της Vegan και χορτοφαγικής κουζίνας και καθίσταται πλέον η πρώτη Γαστρονομική Ακαδημία που καθιερώνει και ιδρύει αναγνωρισμένο επαγγελματικό πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας στην Ελλάδα.