Σεμινάριο Gluten Free Desserts
Κυριακή 28/01/2024 16:00 μ.μ.
Εισηγητής: Pasrty Chef Μάνος Κόβρας
Παρασκευές:
- Βanoffee Τούρτα
- Fraisier – Τούρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες
- Τάρτα Λεμόνι – Lemon Pie
Ημερομηνία διεξαγωγής 28/01/2024
Ωρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ.
Διαθεσιμες θέσεις: 12
Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω
Εarly Bird: 60 ευρώ μέχρι 26/01/2024
Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω
Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
Χωρος διεξαγωγής: Βικτωρίας 7, Αθήνα
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
- Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης,
- Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
- Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.
Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.