Σεμινάριο Gluten Free Desserts

Κυριακή 28/01/2024 16:00 μ.μ.

Εισηγητής: Pasrty Chef Μάνος Κόβρας

Παρασκευές:

  • Βanoffee Τούρτα
  • Fraisier – Τούρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες
  • Τάρτα Λεμόνι – Lemon Pie

Ημερομηνία διεξαγωγής 28/01/2024

Ωρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ.

Διαθεσιμες θέσεις: 12

Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω

Εarly Bird: 60 ευρώ μέχρι 26/01/2024

Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω

Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Χωρος διεξαγωγής: Βικτωρίας 7, Αθήνα

To σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
  • Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής  & Μαγειρικής Τέχνης,
  • Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
  • Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.

Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου  με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.

Δήλωσε συμμετοχή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.