Σεμινάριο Vegan Wines

Πέμπτη 18/01/2024 17:30 μ.μ.

Εισηγητής: Αθανάσιος Χαλβατζής

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

  • Πότε ένα κρασί είναι vegan
  • Γιατί δεν είναι όλα τα κρασιά Vegan
  • Τι είναι τα «μέσα διαύγασης»
  • Εναλλακτικές διαδικασίες «διαύγασης»
  • Βασικές Ποικιλίες
  • Οινοποίηση

Wine TastingVegan Wines

  • Διαλεγμένα ανάμεσα από τα καλύτερα κρασιά του Ελληνικού Αμπελώνα,
  • θα δοκιμάσετε  διάφορες ποικιλίες κρασιών μαζί με ποικιλίες vegan τυριών και άλλων εδεσμάτων.
  • Θερμοκρασίες σερβιρίσματος
  • Σερβίρισμα κρασιού
  • Βασικά γευστικά Χαρακτηριστικά

Ημερομηνία διεξαγωγής 18/01/2024

Ωρες διεξαγωγής : 17.30 μ.μ. – 19.00 μ.μ.

Διαθεσιμες θέσεις: 12

Τιμή σεμιναρίου  40 Ευρώ

Εarly Bird: 20 ευρώ μέχρι 14/01/2024

Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 20 ευρω

Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου.

ο Αθανάσιος Χαλβαντζής έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Executive Chefs αλλά και Chef-Patrons κι έχει να θυμάται μονάχα άψογες συνεργασίες και ανθρώπους που αγαπάνε το F&B και θέλουν να δουν την Ελλάδα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Από το 2018, μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και τις γνώσεις του, σε ανθρώπους όπου η αγάπη τους για το επιχειρείν, την ανάπτυξη – εκπαίδευση ομάδων και την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί καθημερινή ενασχόληση. Ως εισηγητής στο IEK Grand Foyer το πρώτο πράγμα που μαθαίνει στους «μελλοντικούς του συνεργάτες», όπως τους αποκαλεί, είναι να έχουν ήθος και να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάνε. «Όταν δίνεις αγάπη, όταν δίνεις ενέργεια, αυτό σου επιστρέφεται!», καταλήγει.

Δήλωσε συμμετοχή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.