▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Vegan chef ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΜΗ

Δελτίο Τύπου          01/06/2021

 Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την  εξαιρετική Vegan Chef Αγγελική Χαραμή που εξειδικεύεται στον τομέα της υψηλής Vegan γαστρονομίας το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan chef Αγγελική Χαραμή ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της Vegan Academy.

Η Αγγελική Χαραμή γεννήθηκε στη Σπάρτη Λακωνίας. Μετά την εκπαίδευση της σε σχολή μαγειρικής αλλά και παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια και μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  ξεκίνησε το μαγειρικό της ταξίδι κάνοντας την πρακτική της στο Radisson Blue Park. Έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια όπως το Vamos bar restaurant. Από τα 26 της χρόνια μυήθηκε στο χώρο της χορτοφαγικής και Vegan κουζίνας και εργάστηκε στο Vegan Nation, στο Mama Tierra, στο Ecali Club, στο Crudo κ.α. Έχει εργαστεί ως private vegan chef σε VIP πρόσωπα και τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει να ηγείται ως Εxecutive Chef στο Koukoumi Hotel στη Μύκονο, το πρώτο και μοναδικό Vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Σε συνδυασμό με τον κορυφαίο Vegan Chef Εsco Essence που ηγείται τα τελευταία δυο χρόνια στην εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών δημιουργείται αναμφίβολα μια dream team στην Vegan Academy.