Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
Σάββατο 24/6/2023 15:00 μ.μ.
Εισηγητής: Pasrty Chef Διονύσης Σταθόπουλος
Παρασκευές:
- Γαλλικά μακαρόν (French macarons)
- Σουδάκια (Pate au choux)
- Crème Patisserie
- Tart au soux
- Pate samble
- Eκλαιράκια (Εclair)
- craquelin σοκολάτας
- Profiterole sauce
- Eλβετική μαρέγκα
- Καραμέλα επικάλυψης
- Σοκολάτα επικάλυψης
Ημερομηνία διεξαγωγής 24/06/2023
Ωρες διεξαγωγής : 15.00 π.μ. – 20.00 μ.μ.
Διαθεσιμες θέσεις: 12
Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω
Εarly Bird: 80 ευρώ μέχρι 22/06/2023
Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω
Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
- Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης,
- Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
- Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.
Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.