Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

Σάββατο 24/6/2023 15:00 μ.μ.

Εισηγητής: Pasrty Chef Διονύσης Σταθόπουλος

Παρασκευές:

  •  Γαλλικά μακαρόν (French macarons)
  •  Σουδάκια (Pate au choux)
  •  Crème Patisserie
  •  Tart au soux
  •  Pate samble
  •  Eκλαιράκια (Εclair)
  •  craquelin σοκολάτας
  •  Profiterole sauce
  •  Eλβετική μαρέγκα
  •  Καραμέλα επικάλυψης
  •  Σοκολάτα επικάλυψης

Ημερομηνία διεξαγωγής 24/06/2023

Ωρες διεξαγωγής : 15.00 π.μ. – 20.00 μ.μ.

Διαθεσιμες θέσεις: 12

Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω

Εarly Bird: 80 ευρώ μέχρι 22/06/2023

Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 40 ευρω

Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα

To σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
  • Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής  & Μαγειρικής Τέχνης,
  • Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
  • Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.

Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου  με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.

Δήλωσε συμμετοχή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.