Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

Κυριακή 14/04/2024 16:00 μ.μ.

Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης

Παρασκευές:

  • Γαλλικά μακαρόν  (French macarons)
  • Γκανάζ πραλίνας
  • Γκανάζ φρούτων
  • Σεντ Ονορέ  (Saint Honore)
  • Kρέμα patisserie
  • Ζύμη Choux
  • Ζύμη Σφολιάτα
  • Παρί Μπρεστ  (Paris – Brest)
  • Dough Crackle
  • Κρέμα αμυγδάλου
  • Tαρτ Τατέν  (Tarte Tatin)
  • Ζύμη Μπισκότου
  • Κρέμα βανίλια Μήλου
  • Καραμέλα γάλακτος

Ημερομηνία διεξαγωγής 14/04/2024

Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα

Ωρες διεξαγωγής : 16.00 π.μ. – 20.30 μ.μ.

Διαθεσιμες θέσεις: 12

Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω

Εarly Bird: 70 ευρώ μέχρι 11/04/2024

Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 ευρω

Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

To σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
  • Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής  & Μαγειρικής Τέχνης,
  • Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
  • Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.

Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου  με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.

Δήλωσε συμμετοχή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.