Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
Κυριακή 14/04/2024 16:00 μ.μ.
Εισηγητής: Pasrty Chef Ανδρέας Πιπέρης
Παρασκευές:
- Γαλλικά μακαρόν (French macarons)
- Γκανάζ πραλίνας
- Γκανάζ φρούτων
- Σεντ Ονορέ (Saint Honore)
- Kρέμα patisserie
- Ζύμη Choux
- Ζύμη Σφολιάτα
- Παρί Μπρεστ (Paris – Brest)
- Dough Crackle
- Κρέμα αμυγδάλου
- Tαρτ Τατέν (Tarte Tatin)
- Ζύμη Μπισκότου
- Κρέμα βανίλια Μήλου
- Καραμέλα γάλακτος
Ημερομηνία διεξαγωγής 14/04/2024
Χωρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα
Ωρες διεξαγωγής : 16.00 π.μ. – 20.30 μ.μ.
Διαθεσιμες θέσεις: 12
Τιμή σεμιναριου 120 Ευρω
Εarly Bird: 70 ευρώ μέχρι 11/04/2024
Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 ευρω
Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
- Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης,
- Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
- Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.
Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.