Σεμινάριο Αρτοποιίας Χωρίς Γλουτένη
Κυριακή 16/06/2024 16:00 μ.μ.
Εισηγήτρια: Pastry Chef Άννα Κοκκινοπούλου
Παρασκευές:
- Μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο
- Μπουγάτσα
- Λαδένια Κιμώλου
- Πίτες για σουβλάκια
- Πολύσπορο φόρμας κατάλληλο για Τοστ
Χώρος διεξαγωγής: IIEK Grand Foyer – Φερών 16, Αθήνα
Ώρες διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ.
Διαθέσιμες θέσεις: 12
Τιμή σεμιναρίου 100 Ευρώ
Εarly Bird: 60 ευρώ μέχρι 10 / 06 / 2024
Τιμή σεμιναρίου για online παρακολούθηση 50 ευρω
Δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου Live εξ’αποστάσεως αλλά και σε video on demand για δυο μήνες από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
• Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες & Chef – Μάγειρες,
• Σπουδαστές και Απόφοιτους Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης,
• Ερασιτέχνες και Λάτρεις Ζαχαροπλαστικής,
• Ιδιοκτήτες και Μanager επιχειρήσεων εστίασης.
Θα δοθεί βεβαίωση σεμιναρίου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με αναλυτικές συνταγές και εκτέλεση.
Μεγαλωμένη μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής προϊόντων ζύμης, η ενασχόληση με την αρτοποιία ήρθε σαν φυσικό επόμενο. Την διαφορά αλλά και το έναυσμα το έκανε η διάγνωση της κοιλιοκάκης. Παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό σχετικά με την κοιλιοκάκη αποφάσισα μια δύσκολη κατάσταση να την μετατρέψω σε κάτι δημιουργικό και φυσικά νόστιμο. Εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαι ως Food blogger έχοντας δημιουργήσει τον ιστότοπο free-gluten.gr , αλλά και το κατάστημα προϊόντων ειδικής διατροφής Enjoy Free. Τα επαγγελματικά μου βήματα με οδήγησαν στο Gluten Free Academy, όπου και φοίτησα παίρνοντας πιστοποίηση στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική χωρίς γλουτένη.