Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy φέρνουν την επανάσταση στην εκπαίδευση!

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Grand Foyer στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και κατανοώντας την ανάγκη των νέων ανθρώπων να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στην φιλοσοφία του βιγκανισμού ή για να το διατυπώσουμε πιο απλά στη φιλοσοφία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης που επιδιώκει να αποκλείσει όλες τις μορφές εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων για τρόφιμα, ρούχα ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και για τη σωστή κατάρτιση και εκπαίδευση των σπουδαστών παρέχει προγράμματα στους ακόλουθους τομείς με επίκεντρο τη φιλοσοφία του βιγκανισμού, τη βιωσιμότητα της ζωής και της φυσικής ζωής με στόχο τη διάδοση και τη διεύρυνση της ενημέρωσης σε μεγαλύτερο κοινό.

  • Τομέας Γαστρονομίας
  • Τομέας Ομορφιάς και Καλλωπισμού
  • Τομέας Τουρισμού και Επισιτισμού
  • Τομέας Ολιστικών Επιστημών

Επίσης, μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων θα συμβάλλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αξιοποίηση τους  αλλά και ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης με ειδικούς κάδους που θα συλλέγονται ξεχωριστά όλες οι πρώτες ύλες και θα προωθούνται σε αντίστοιχους φορείς με σκοπό από τις οποίες θα παράγονται νέα προϊόντα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η Vegan Academy πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της vegan φιλοσοφίας και στο χώρο της εκπαίδευσης και καθίσταται πλέον η πρώτη Ακαδημία που καθιερώνει και ιδρύει αναγνωρισμένα επαγγελματικά προγράμματα σε περιζήτητους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας και απασχόλησης.