Δελτίο Τύπου              26  /  09   /2022

Θέμα: Νέα Συνεργασία

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ και το αλεύρι ΜΑΝΝΑ με στόχο την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ιδρύθηκε το 1987 από τους αδελφούς Δημήτριο & Αθανάσιο Κεραμάρη και κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της συνεχίζοντας για 3η γενιά τη παράδοση της οικογένειας στο χώρο της Αλευροβιομηχανίας.

Το αλεύρι ΜΑΝΝΑ έχει διακριθεί για την εμπλουτισμένη ποικιλία αλεύρων της, τόσο για τα γλυκά όσο και για τα αλμυρά, τα οποία προέρχονται από Α’ ποιότητας Ελληνικά προϊόντα της Μακεδονικής γης. Είναι αγνά χωρίς ίχνος συντηρητικά και βελτιωτικά γι’ αυτό και είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις, χάρις τα εξαιρετικά συστατικά που χρησιμοποιούν.   

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, δυναμικές συνεργασίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Vegan Academy