Υλικά
300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
250 γρ. ρύζι jasmin
2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια εσαλότ
5 γρ. σχοινόπρασο
400 γρ. κρέμα καρύδας
1 κ.σ πράσινο κάρυ
1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά το ρύζι έως ότου βγει καθαρό νερό
- Σε κατσαρόλα σκεπάζετε με νερό, παίρνει μία βράση σκεπασμένο για 10′-15′
- Αποσύρουμε από τη φωτιά σκεπασμένο αλλά 10′
- Καθαρίζουμε καλά τις Γαρίδες
- ψιλοκόβουμε τα κεμμυδάκια εσαλότ
- Σωτάρουμε τις γαρίδες σε λάδι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σχοινόπρασο,
- Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, την πράσινη πάστα κάρυ και τριμμένο τζίντζερ.
- Το αφήνουμε να βράσει 10′ με 15′ λεπτά και μετά σερβίρουμε το πιάτο