Σεμινάριο Σοκολάτας

Στο Σεμινάριο Σοκολάτας οι συμμετέχοντες θα έχουν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την υλοποίηση ενός καταπληκτικού εκθέματος σοκολάτας, υψηλής αισθητικής και ποιότητας,  δια χειρός του βραβευμένου pastry chef Ανδρέα Πιπέρη.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

  • Live έκθεμα σοκολάτας 3D Χριστουγεννιάτικο τρενάκι
  • Στρώσιμο σοκολάτας και τεχνικές δημιουργίας εκθέματος
  • Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
  • Χριστουγεννιάτικος κορμός
  • Χριστουγεννιάτικες πάστες “το σκουφί του Αγίου Βασίλη”

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/12/2023

Ώρα διεξαγωγής : 16.00 μ.μ. -20:30 μ.μ.

Kόστος Σεμιναρίου: 140 ευρώ
Early bird: 80 ευρώ για εγγραφή μέχρι 15/12/2023
Kόστος Σεμιναρίου online παρακολούθηση: 50 Ευρώ

και θα περιλαμβάνει την γνώση και τον επαγγελματικό χειρισμό της σοκολάτας

και τη δημιουργία εκθέματος με βασικό και μοναδικό υλικό την σοκολάτα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.