Δελτίο Τύπου

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας και για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, με τη FamilyFoodIKE και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο με στόχο την πραγματοποίηση κοινών φιλανθρωπικών δράσεων που θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια με συνέπεια και υπευθυνότητα στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των δύο φορέων!
Τα plantbased προϊόντα  ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο δημιουργήθηκαν με αγάπη, ώστε να προσφέρουν ‘ευλογημένες’ λύσεις σε όσους για λόγους υγείας ή στάση ζωής, έχουν αποκλείσει τα γαλακτοκομικά από τη ζωή τους. Κάνουν κάθε γεύμα της ημέρας ξεχωριστό! Στην οικογένεια προϊόντων ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο θα βρείτε εκείνο, που δίνει στο πρωινό, στο δεκατιανό, στoμεσημεριανό, στο απογευματινό και στο βραδινό σας ποιότητες όπως γεύση, θρεπτικότητα, ποικιλία!
Plantbased, χωρίς λακτόζη, γλουτένη, καζεΐνη και σόγια, τα προϊόντα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας φυτικές πρώτες ύλες και είναι εμπλουτισμένα με την βιταμίνη Β12, φυτική πρωτεϊνη και φυσικό εκχύλισμα ελιάς ενώ κάποια εμπλουτίστηκαν και με φυτική πρωτεΐνη!
To ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ εκτός από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών του, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και αναγνώριση κορυφαίων οργανισμών γαστρονομίας κατακτώντας πολύ σημαντικά βραβεία.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η VeganAcademy ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, συνεργασίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Vegan Academy