IEK Grand Foyer

IEK Grand Foyer

Διονύσης Σταθόπουλος

Ο Διονύσης γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1982. ΣπούδασεΤεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με εξειδίκευση στην Γαλλική Ζαχαροπλαστικήσε ιδιωτική σχολή στην Ελλάδα και Food & Beverage Manager στην Κύπρο.

Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάριατου ΕΦΕΤ για την Υγεία και την Ασφάλεια Τροφίμων, Τεχνικών Δεξιοτήτων Παραγωγής και Διαχείρισης Γαλακτοκομικών Προϊόντων και Παγωτού, Ζαχαρόπαστας, Καφέ, Spirit Mixology καθώς και Business Management σε προ Bachelor επίπεδο.

Από το 1997,όντας Αρτοποιός 4ης και Ζαχαροπλάστης 2ης γενιάς, αποτελεί μέλος της οικογενειακής επιχείρησης «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΚΟΛΑ από το 1979», με σκοπό να δημιουργεί και να μεταδίδει τις γνώσεις και την εμπειρία του για τον κλάδο σε ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη και φιλοσοφία.

Κύριο μέλημά του είναι να δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων όπου θα συμμερίζονται το ίδιο όραμα και σκοπό: την εξέλιξη της Ελληνικής Αρτοποιεϊας και Ζαχαροπλαστικής έχοντας μία πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση,ακολουθώντας τις τάσεις της σημερινής απαιτητικής εποχής.