ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29/07/2021

 Νέα Συνεργασία για το τμήμα Προπονητικής!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή Βασίλη Σέγγο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και ο καταξιωμένος προπονητής Βασίλης Σέγγος ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του τμήματος Προπονητικής του ΙΕΚ Grand Foyer.

Ο Σέγκος Βασίλειος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας (2001) & κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) του Πανεπιστημίου Πελ/νησου (2013). Διαθέτει 2 διπλώματα ομιλίας ξένων γλωσσών σε Ισπανικά & Αγγλικά καθώς και το δίπλωμα προπονητικής UEFA B.

Υπήρξε δρομέας ταχύτητας (100m.) φορώντας την φανέλα 2 σωματείων του Πανιώνιου και της ΑΕΚ με ατομική επίδοση 10.33, ενώ από 1999 ως και σήμερα είναι συγκάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4*100m. ανδρών. Κατέχει επίσης 2 χρυσά σε Βαλκανικούς αγώνες. Με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε να εργάζεται σαν προπονητής φυσικής κατάστασης το 2007. Από τότε έχει κερδίσει 3 διαδοχικές ανόδους με τις ΠΑΕ Ηλιούπολη, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Πανθρακικό. Επίσης έχει εργαστεί στον ΑΟ Τρικάλων, τον Εθνικό Πειραιά, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΠΑΣ Γιάννενα, την Καλλονή, τον Πλατανιά και τον Ιωνικό και τη φετινή χρονιά συνεργάζεται με τον ΠΑΟ Ρουφ. Είναι προπονητής αρκετά χρόνια στον ιστορικό Πανιώνιο, έχει διατελέσει  προπονητής του Παναγιώτη Τριβυζά και έχει αναδείξει ένα από τα νέα, υποσχόμενα ταλέντα στους δρόμους ταχύτητας, τον Βασίλη Μυριανθόπουλο με πανελλήνιες νίκες στα 200 μέτρα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό team ακαδημαϊκών και προπονητών που συνεργάζονται με το ΙΕΚ Grand Foyer δημιουργείται αναμφίβολα μια dream team στον τομέα της Προπονητικής.