Υλικά

300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

250 γρ. ρύζι jasmin

2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια εσαλότ

5 γρ. σχοινόπρασο

400 γρ. κρέμα καρύδας

1 κ.σ πράσινο κάρυ

1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ

Αλάτι

πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά το ρύζι έως ότου βγει καθαρό νερό
  • Σε κατσαρόλα σκεπάζετε με νερό, παίρνει μία βράση σκεπασμένο για 10′-15′
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά σκεπασμένο αλλά 10′
  • Καθαρίζουμε καλά τις Γαρίδες
  • ψιλοκόβουμε τα κεμμυδάκια εσαλότ
  • Σωτάρουμε τις γαρίδες σε λάδι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σχοινόπρασο,
  • Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα καρύδας,  την πράσινη πάστα κάρυ και τριμμένο τζίντζερ.
  • Το αφήνουμε να βράσει 10′ με 15′ λεπτά και μετά σερβίρουμε το πιάτο