Vegan Summer Desserts Seminar

Περιγραφή

Η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της εποχής, η φράουλα, με τη μοναδική γεύση και το ζωηρό της χρώμα υπήρξε ανέκαθεν μία από τις πιο αγαπημένες πρώτες ύλες στη ζαχαροπλαστική.

Η Vegan pastry chef Βιολέττα Ζέρβα θα δημιουργήσει μια σειρά από ανάλαφρα γλυκά με φράουλες, ιδανικά για όλες τις εποχές, που μπορούν εύκολα να βγουν σε εκδοχές χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν όχι μόνο οι τεχνικές των γλυκών, αλλά και οι ιδιότητες των «μαγικών» vegan πρώτων υλών που μπορούν να μας χαρίσουν γλυκά με υπέροχη γεύση, υφή και αισθητική.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες.  

 Το σεμινάριο προσφέρεται δια ζώσης και online και με δυνατότητα παρακολούθησης και με video on demand.

Θεματικές Ενότητες – Παρασκευές

Τάρτα με Μους Φράουλας σε Σοκολατένια Βάση

Ζελέ Πορτοκάλι με Φράουλες και Σαντιγύ

Muffins Λεμόνι με Παπαρουνόσπορο και Καρδιά από Φράουλα


Τιμολογιακή πολιτική

Τιμή σεμιναρίου για δια ζώσης παρακολούθηση 50€

Τιμή σεμιναρίου για (online) παρακολούθηση 40€

Vegan Academy

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Τετάρτη,  18/05/2022

Διάρκεια: 4 ώρες

Έναρξη Σεμιναρίου: Τετάρτη 17:15 μ.μ.

Τόπος Διεξαγωγής

Στο σύγχρονο εργαστήριο Mαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

του ΙΕΚ Grand Foyer  (Φερών 16, Αθήνα).

Παροχές

Βεβαίωση σεμιναρίου από το αναγνωρισμένο

ΚΔΒΜ II Grand Foyer.

Αναλυτικό Συνταγολόγιο με αναλυτική εκτέλεση και tips.

Δυνατότητα video on demand στους online συμμετέχοντες

Κουπόνι Έκπτωσης 50% σε προγράμματα Vegan Μαγειρικής

ή σε σεμινάρια από την Vegan Academy.

                                                              Δήλωσε συμμετοχή

Tο Vegan Summer Desserts Seminar είναι ένα συναρπαστικό σεμινάριο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την Vegan Academy. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106910012

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.