Vegan Summer Desserts Seminar
Περιγραφή
Η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της εποχής, η φράουλα, με τη μοναδική γεύση και το ζωηρό της χρώμα υπήρξε ανέκαθεν μία από τις πιο αγαπημένες πρώτες ύλες στη ζαχαροπλαστική.
Η Vegan pastry chef Βιολέττα Ζέρβα θα δημιουργήσει μια σειρά από ανάλαφρα γλυκά με φράουλες, ιδανικά για όλες τις εποχές, που μπορούν εύκολα να βγουν σε εκδοχές χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν όχι μόνο οι τεχνικές των γλυκών, αλλά και οι ιδιότητες των «μαγικών» vegan πρώτων υλών που μπορούν να μας χαρίσουν γλυκά με υπέροχη γεύση, υφή και αισθητική.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
Το σεμινάριο προσφέρεται δια ζώσης και online και με δυνατότητα παρακολούθησης και με video on demand.
Θεματικές Ενότητες – Παρασκευές
Τάρτα με Μους Φράουλας σε Σοκολατένια Βάση
Ζελέ Πορτοκάλι με Φράουλες και Σαντιγύ
Muffins Λεμόνι με Παπαρουνόσπορο και Καρδιά από Φράουλα
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή σεμιναρίου για δια ζώσης παρακολούθηση 50€
Τιμή σεμιναρίου για (online) παρακολούθηση 40€
Ημερομηνία Διεξαγωγής
Τετάρτη, 18/05/2022
Διάρκεια: 4 ώρες
Έναρξη Σεμιναρίου: Τετάρτη 17:15 μ.μ.
Τόπος Διεξαγωγής
Στο σύγχρονο εργαστήριο Mαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
του ΙΕΚ Grand Foyer (Φερών 16, Αθήνα).
Παροχές