ΘΕΜΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Όλα τα σεμινάρια που έχουν ολοκληρωθεί σε παλαιότερες ημερομηνίες μπορείτε να τα παρακολουθήσετε OnDemand επικοινωνήστε στο 2106910012 για να ενημερωθείτε.
Ο Γιώργος Κουρούτος είναι ένας πολύ φιλόδοξος ζαχαροπλάστης / ζαχαροτέχνης! Είναι απόφοιτος επαγγελματικής σχολής γαστρονομίας με Άριστα και γενικό βαθμό 9.25. Είναι απόφοιτος του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα του τμήματος Λογιστικής/Χρηματοοικονομικής ενώ για 10 χρόνια ασχολούταν επαγγελματικά με τον χορό. Η καλλιτεχνική του φύση τον ώθησε να πειραματιστεί με την καλλιτεχνική ζαχαροπλαστικη/ζαχαροτεχνικη με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε έναν αρκετά ικανό ζαχαροτέχνη! Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την καλλιτεχνική ζαχαροτεχνική και εργάζεται σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που ειδικεύεται στις παρασκευές με χρήση ζαχαρόπαστας!
Φόρμα Επικοινωνίας