Vegan Desserts Seminar
Ημερομηνία: Κυριακή 12 / 12 /2021
Ώρα: 16:00 μ.μ. -20:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Φερών 16, Αθήνα
Εισηγητές: Vegan Chef: Αγγελική Χαραμή, μαζί της ο Vegan Sous Chef: Ηλίας Μπαζιάνος
Θεματολογία
Σε ένα 4 ωρο Master Class, θα παρακολουθήσετε τη δημιουργία εντυπωσιακών gourmet και ωμοφαγικών γλυκών με πολύπλοκες συνταγές και τεχνικές από δυο καταξιωμένους Vegan Chef. Το Masterclass της Αγγελικής Xαραμή απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες της Ζαχαροπλαστικής, με την επίδειξη υψηλών τεχνικών.
- Ωμοφαγικό γλυκό
- Ημισφαίριο μελομακάρονο με πραλίνα φουντούκι
- Αποδομημένο τυραμισού
- Foodstyling
Σύγχρονες τεχνικές πάνω στα vegan γλυκά
Τη σημασία των παραλλαγών γεύσης & υφής.
Τεχνικές για να διακοσμήσετε και να παρουσιάσετε πολυτελή επιδόρπια.
Κόστος: 100 ευρώ
Εarly Bird: 50% έκπτωση για κράτηση θέσης έως 10/12/2021.
Η κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του σεμιναρίου
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας στην αιτιολογία κατάθεσης.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5043087802484
ΙΒΑΝ:GR48 0172 0430 0050 4308 7802 484
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΙΣΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 064/ 002774-03
ΙΒΑΝ: GR43 0110 0640 0000 0640 0277 403
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΙΣΔΑΣ
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα παραλάβετε τις συνταγές και την εκτέλεση σε ηλεκτρονική μορφή.
Θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής σε σεμινάριο Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Grand Foyer.