Δελτίο Τύπου   12 /  07  /2024

Θέμα: Νέα Συνεργασία

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική σύναψη συνεργασίας για την Ελλάδα με το ΚES COLLEGE, που εδρεύει στην Κύπρο και ιδρύθηκε το 1971 από τον Θεόδωρο Στυλιανού και τη σύζυγό του Αθηνά.

Το ΚES COLLEGE εστιάζει στην ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση προσφέροντας για 53 χρόνια γνώση και διαχρονική εμπειρία στο τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η φοίτηση στο ΚES COLLEGE αποτελεί την τέλεια αφετηρία στην απασχόληση προσφέροντας καινοτόμα και πρωτοποριακά επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών εδώ και πολλές δεκαετίες.

Με πέντε (5)βασικές σχολές και δεκαοκτώ (18) διαφορετικά Προγράμματα Σπουδών σύγχρονης εκπαίδευσης και κατάρτισης σε περιζήτητες ειδικότητες, το ΚES COLLEGE έχει καταστεί μια από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες δομές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο προσελκύοντας φοιτητές από ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής ανοίγονται νέοι ορίζοντες για σπουδές στην Κύπρο σε ένα καταξιωμένο Κολέγιο, το οποίο επέλεξαν χιλιάδες απόφοιτοι για υψηλού επιπέδου μόρφωση και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.  

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, δυναμικές συνεργασίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις!

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

IEK Grand Foyer