ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Τεχνικές, Ιδιαιτερότητες & Γλυκά με βάση την σοκολάτα!
Θεματολογία και Παρασκευές
Γαλλικό Εκλερ Σοκολάτας
Σοκολατάκια:
Σοκολατάκια με Baileys
Σοκολατάκια Γάλακτος με Passion Fruit
Live Eπίδειξη – δημιουργίας mini εκθέματος με σοκολάτα
Τεχνικές και Στρώσιμο σοκολάτας
Παρουσίαση για την ιστορία και παραγωγή της σοκολάτας
Ημερομηνία: Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 από τις 10:00 έως τις 14:00 (Διάρκεια: 4 ώρες)
Τοποθεσία: Grand Foyer (δίπλα στο μετρό Πανόρμου)
Εισηγητές: Pastry Chef Δημήτριος Ζουμής & Ανδρέας Πιπέρης
210-6910012
Κόστος συμμετοχής: Για εγγραφή μέχρι 20/02/2020 έκπτωση
30% Θέσεις περιορισμένες!
Δωρεάν έντυπο υλικό του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική και έντυπη
μορφή.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου
Ζαχαροπλαστικήmyadmin2021-06-16T10:18:52+00:00