Άγγελος Γράντζαλης (Απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης)

H σχολή Grand Foyer είναι εξαιρετική όχι μόνο από άποψη υποδομών αλλά και λόγω καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού. Παρά τις δυσκολίες προσαρμογής που αντιμετώπισα στην αρχή οι καθηγητές έδειξαν το πόσο θετικοί και πρόθυμοι είναι από την πρώτη στιγμή καθώς βρίσκονταν εκεί για να βοηθήσουν λύνοντας τις απορίες μου και προσφέροντάς μου γνώση. Τα μαθήματα είναι εξαιρετικά όπως επίσης και το πρόγραμμα των μαθημάτων..

Elsa Cuci - Grand FoyerΈλσα Κούτση (απόφοιτη Ονυχοπλαστικής Τέχνης)

Σας ευχαριστώ πολύ για μια υπέροχη χρονιά που όσο δύσκολη και αν ήταν λόγω της υγειονομικής κατάστασης με τη δική σας στήριξη και καθοδήγηση ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες! Η σχολή μου παρείχε όσα εφόδια χρειάστηκα όσον αφορά τον εξοπλισμό και την καθοδήγηση και στήριξη από τη δασκάλα που με βοήθησε να έχω μια άρτια εκπαίδευση και άμεσα ξεκίνησα να εργάζομαι στον χώρο. Ραντεβού το Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσω στην σχολή την ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης.

Aθανάσιος Χαλβαντζής (Απόφοιτος Food & Beverage Management)

Ξεκίνησα το ταξίδι μου, ως σπουδαστής στην Grand Foyer το 2018. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για την μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία. Το σημαντικότερο όλων στην Grand Foyer, είναι το ήθος των ανθρώπων που την απαρτίζουν και η καθημερινή τους προσπάθεια για ποιοτική εκπαίδευση. Νιώθω ευγνωμοσύνη, γιατί με ώθησαν να ξεδιπλώσω τις καλύτερες πτυχές του εαυτού μου. Σήμερα, εργάζομαι για έναν όμιλο που διαθέτει 16 επιχειρήσεις (εστιατόρια, boutique hotels) μοιρασμένες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Βέλγιο.

Αγγελική Τακίδη (Απόφοιτη Τουριστικών Σπουδών)

Μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, μια χρονιά δίπλα σε επαγγελματίες και αξιόλογους ανθρώπους. Είμαι ευγνώμων που φοίτησα στην Grand Foyer.

Σταύρος Κίτσος (Απόφοιτος Τουριστικών Σπουδών)

“Η εμπειρία μου στήν Grand Foyer θα μου μείνει αξέχαστη,όπως επίσης τα άτομα που γνώρισα και οι φιλίες που έκανα και μέχρι σήμερα διατηρώ. Είμαι απόφοιτος στόν τομέα “Τουριστικό Στέλεχος” και όσα είδα και έμαθα μέσα σε μόλις 1 χρόνο, με έχουν βοηθήσει και με το παραπάνω στήν επαγγελματική μου σταδιοδρομία.Συνεχίζω μέχρι και σήμερα να επισκέπτομαι τακτικά τη σχολή και να παρακολουθώ σεμινάρια ή να παρευρίσκομαι σε εκδηλώσεις και θα συνεχίζω να το κάνω γιατί μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα και να εξελίσσομαι,και η Grand Foyer είναι εγγύηση σε αυτό!”

Χατζηδάκη Άννα (Απόφοιτη Σχολής Spa Management)

Ονομάζομαι Χατζηδακη Άννα! Και αποφοίτησα ως spa manager από τη σχολή πριν 2 χρόνια περίπου ! Θέλω να πω πραγματικά ότι είναι μια εξαιρετική σχολή που σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πολλές γνώσεις, αλλά και με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν ! Αυτό βέβαια φαίνεται από την άψογη εξυπηρέτηση και τους σπουδαίους καθηγητές που έχουν επιλέξει για εμάς! Ο συνδυασμός αυτός έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να σου διδάξουν στο μέγιστο τις γνώσεις τους, αλλά και να σε εμπνεύσουν για αυτό που αγαπάς! Είστε οι καλύτεροι!!!

Πάνος Κεκεμπάνος (Απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης)

Η Grand Foyer διαθέτει , εξαιρετικό προσωπικό καθηγητών που σε βοηθούν να κατανοήσεις και να αριστεύσεις στη ειδικότητα που ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις, τελείωσα με επιτυχία τις σπουδές μου στην ειδικότητα τεχνικός μαγειρικής τέχνης, έχοντας παρακολουθήσει όλο το εύρος ,του κύκλου των σπουδών και των σεμιναρίων, βρίσκοντας αμέσως δουλειά στην αγορά εργασίας, μέσω της σχολής, σας την συστήνω ανεπιφύλακτα ,γιατί ίσως είναι μια απ’ τις καλύτερες σχολές που υπάρχουν!

Ειρήνη Μάντζαρη (Απόφοιτη Τουριστικών Σπουδών)

Έχοντας φοιτήσει στην σχολή Grand Foyer ως τουριστικό στέλεχος , έμεινα ικανοποιημένη σε μεγάλο βαθμό. Πρώτα από όλα γιατί καταρτίστηκα επαρκώς σε ένα αντικείμενο που με ενδιέφερε και πιστεύω θα βοηθήσει στην επαγγελματική μου αποκατάσταση. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου οι καθηγητές γνώριζαν επαρκώς το αντικείμενό τους είχαν μεταδοτικότητα και συνέβαλαν στο να αποκτήσω γνώσεις για το αντικείμενο των σπουδών μου.

Γιώργος Κωστόπουλος (Απόφοιτος Σεμιναρίου Στιχουργικής Τέχνης)

Οταν αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στο σεμινάριο στιχουργικής ποτέ δεν περίμενα ότι θα με βοηθούσε τόσο πολύ. Οι συμβουλές και η βοήθεια του δασκάλου Σωτήρη Μπίσδα αποτελούσαν πάντα πυξίδα για την ολοκλήρωση ενός έργου. Επιπλέον ο διάλογος που υπήρχε σε κάθε μάθημα με αυτόν και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε βοηθούσε να αναπτύξεις την μουσική σου ικανότητα αλλά και σου έδινε έμπνευση για να δημιουργήσεις εκ νέου πράγματα. Το σεμινάριο βοήθησε τα μέγιστα για τη βελτίωση μου σαν στιχουργός και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τον απαιτητικό αλλά και μαγικό χώρο της στιχουργικής.

Μαρία Δήμα (Απόφοιτη Σχολής Spa Management)

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την λειτουργία της σχολής. Καθηγητές με υψηλό επιπεδο, με εμπειρία και όρεξη να σου μεταφέρουν τις γνώσεις τους. Ήταν πάντοτε δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα κατά τη φοίτησή μου αλλά και μετά. Σίγουρα έκανα την καλύτερη επιλογή. Σε ευχαριστώ Grand Foyer.

Klara Doukati - Grand FoyerΚλάρα Δουκάτη (Απόφοιτη Ονυχοπλαστικής)

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, πήρα πάρα πολλές γνώσεις από την σχολή που με βοήθησαν στην επαγγελματική μου αποκατάσταση. Σε κάθε στιγμή το προσωπικό της σχόλης είναι εκεί για να μας ακούσει και να λύσει όποιο θέμα δημιουργηθεί κι ακόμα και τώρα που έχω αποφοιτήσει σχεδόν 2 χρόνια έχουμε επαφή και ξέρουν που δουλεύω και είναι κοντά μου σε ότι χρειαστώ. Σας ευχαριστώ πολύ!

Grand FoyerΣοφία Μπερτζενισβίλη (Απόφοιτη Μαγειρικής Τέχνης)

Μετά από πολλά χρόνια σκέψης αποφάσισα επιτέλους να ασχοληθώ και να σπουδάσω αυτό που λάτρευα, ήμουν από τους τυχερούς που διάλεξα τη σχολή grand foyer η χρονιά που πέρασα στη σχολή ήτανε η σπουδαιότερη της ζωής μου οι καλύτερες εμπειρίες. Από τότε ξεκίνησαν οι επιτυχίες μου και ακόμα συνεχίζεται η σχολή αυτή είναι σαν να έχεις μία οικογένεια που συνέχεια φροντίζει για το καλό σου. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Grand FoyerΓεράσιμος Μπιτχαβάς (απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης)

Ήταν τα 2 καλύτερα χρόνια της ζωής μου, εξαιρετικές εμπειρίες και δημιουργίες στην μαγειρική τέχνη και στην ζαχαροπλαστική με τους καθηγητές αλλά και με τους συμμαθητές. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο ΙΕΚ Grand Foyer μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και να κάνω φιλίες με αξιόλογους ανθρώπους και φυσικά πήρα όλα τα εφόδια που χρειάζομαι για να πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχους.

Grand FoyerΝίκος Παρασκευάς (Aπόφοιτος Hotel Management)

Αναζητούσα μία νέα πρόκληση, μία στροφή στη καριέρα μου και την ανακάλυψα στο ΙΕΚ Grand Foyer. Εκπαίδευση από έμπειρους καθηγητές με λεπτομερής ανάλυση σε όλους τους τομείς. Οι γνώσεις που απέκτησα μοναδικές και ένα τεράστιο boost για να περάσω μια επιτυχημένη σεζόν σε ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο της Ελλάδας.

Χρυσούλα Κουτρουμάνου(Aπόφοιτη Hotel Management)

Καταρτισμένοι καθηγητές, πολύ ζεστό περιβάλλον και συνεχής καθοδήγηση καθόλη τη διάρκεια των σπουδών! Ευγνώμων που φοίτησα σε αυτή την εξαιρετική σχολή!!!

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ
There was an error trying to send your message. Please try again later.