Τετάρτη 6/10/2021 18:00 μ.μ.
Εισηγήτρια: Chef Ελένη Κουμαντάνου
Θέμα: Η Τέχνη του Ψαριού
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη της μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε tips και μυστικά για τη σωστή επιλογή των ψαριών, καθώς και τη συντήρηση και δημιουργικές μοντέρνες συνταγές με βάση το ψάρι. Θα μάθετε να φιλετάρετε σωστά, πως θα αξιοποιήσουμε όλα τα μέρη του ψαριού και πως θα δημιουργήσουμε ένα gourmet πιάτο (food styling).
Με την Ολοκλήρωση του Webinar ο συμμετέχων αποκτά:
Bεβαίωση σεμιναρίου από ΚΔΒΜ Επιπέδου 2
Τρόπος εκτέλεσης και συνταγές
Δυνατότητα εγγραφής με επιδότηση διδάκτρων 40% στην ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης
Πληροφορίες – Εγγραφές :2106910012