Αθανάσιος Χαλβαντζής
Ο Χαλβαντζής Αθανάσιος, γεννήθηκε στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας το 1987. Αρχικά αποφοίτησε ως Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων από αντίστοιχο τμήμα και θήτευσε ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός στην Σχολή Πυροβολικού της Νέας Περάμου, στην ειδικότητα «Αξιωματικός Βολών», όπου μετέπειτα ορκίστηκε σαν Έφεδρος Ανθλγος (ΠΒ). Με τον ερχομό του στην Αθήνα, φοίτησε στο τμήμα «F&B Management» του ακαδημαϊκού φορέα Grand Foyer, στην οποία τα τελευταία τρία (3) έτη εργάζεται σαν εισηγητής μαθημάτων, στα τμήματα «F&B Management» και «Τουριστικό Στέλεχος». Πέραν αυτού έχει ολοκληρώσει, το 2020, τον εξ’ αποστάσεως κύκλο σπουδών «Tourism and Travel Management» του πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Είναι επίσης απόφοιτος του Level 3 in Wines ιδιωτικής σχολής καθώς και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) στο τμήμα της Διοίκησης Τουρισμού (ΔΙΤ). Έχει σχεδόν δεκαετή εμπειρία σε χώρους εστίασης και Hospitality γενικότερα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως First Line Manager κι έχει διατελέσει καθήκοντα σε εστιατόρια πολυτελείας (σε Κολωνάκι και Σύνταγμα) καθώς και σε Όμιλο Εστιατορίων, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Έχει συμμετοχή σε δεκάδες Events και σεμινάρια του κλάδου Food & Beverage καθώς και δημοσιευμένα κείμενα, λογοτεχνικά και μή σε ιστοσελίδες στο Internet και σε e-books.