Vegan Desserts Seminars

Σεμινάρια

  1. Γαλλική Ζαχαροπλαστική – Γαλλικές Kρέμες

  • Crème Anglaise (με κεικ μήλου)
  • Crème Caramel
  • Crème Brulee

Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ δια ζώσης & 35 για online παρακολούθηση.

Ημερομηνία: 17/01

Διάρκεια: Τέσσερις Ώρες 

  1. Χειροποίητα Τυριά για χρήση στη Ζαχαροπλαστική και Εφαρμογές τους.

  • Νεοϋορκέζικο Cheesecake
  • Παραδοσιακό Ιταλικό Κεικ με Λεμόνι
  • Ρικότα

Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ δια ζώσης & 35 για online παρακολούθηση.

Ημερομηνία: 24/01

Διάρκεια: Τέσσερις Ώρες

  1. Γαλλικά Γλυκά

  • Σου
  • Εκλαιρ
  • Προφιτερόλ

Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ δια ζώσης & 35 για online παρακολούθηση.

Ημερομηνία: 31/01

Διάρκεια: Τέσσερις Ώρες

Vegan Academy

Εισηγητής: Vegan Pastry  Chef Βιολέττα Ζέρβα

Veganuary offer

Προσφορά μόνο για τον Ιανουάριο και για να γιορτάσουμε το Veganuary και τα τρία σεμινάρια της Ζαχαροπλαστικής προσφέρονται μόνο στην τιμή των 100 ευρώ για δια ζώσης* παρακολούθηση και 75 ευρώ για online παρακολούθηση*.

Τόπος Διεξαγωγής

Στο σύγχρονο εργαστήριο Mαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

του ΙΕΚ Grand Foyer  (Φερών 16, Αθήνα).

Παροχές

Βεβαίωση σεμιναρίου από το αναγνωρισμένο

ΚΔΒΜ II Grand Foyer.

Αναλυτικό Συνταγολόγιο με αναλυτική εκτέλεση και tips.

Δυνατότητα video on demand στους online συμμετέχοντες

Κουπόνι Έκπτωσης 50% σε προγράμματα Vegan Μαγειρικής

ή σε σεμινάρια από την Vegan Academy.

Δήλωσε συμμετοχή

 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106910012

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!
There was an error trying to send your message. Please try again later.