Vegan Desserts Seminars
Σεμινάρια
-
Γαλλική Ζαχαροπλαστική – Γαλλικές Kρέμες
- Crème Anglaise (με κεικ μήλου)
- Crème Caramel
- Crème Brulee
Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ δια ζώσης & 35 για online παρακολούθηση.
Ημερομηνία: 17/01
Διάρκεια: Τέσσερις Ώρες
-
Χειροποίητα Τυριά για χρήση στη Ζαχαροπλαστική και Εφαρμογές τους.
- Νεοϋορκέζικο Cheesecake
- Παραδοσιακό Ιταλικό Κεικ με Λεμόνι
- Ρικότα
Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ δια ζώσης & 35 για online παρακολούθηση.
Ημερομηνία: 24/01
Διάρκεια: Τέσσερις Ώρες
-
Γαλλικά Γλυκά
- Σου
- Εκλαιρ
- Προφιτερόλ
Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ δια ζώσης & 35 για online παρακολούθηση.
Ημερομηνία: 31/01
Διάρκεια: Τέσσερις Ώρες

Εισηγητής: Vegan Pastry Chef Βιολέττα Ζέρβα
Veganuary offer
Προσφορά μόνο για τον Ιανουάριο και για να γιορτάσουμε το Veganuary και τα τρία σεμινάρια της Ζαχαροπλαστικής προσφέρονται μόνο στην τιμή των 100 ευρώ για δια ζώσης* παρακολούθηση και 75 ευρώ για online παρακολούθηση*.
Τόπος Διεξαγωγής
Στο σύγχρονο εργαστήριο Mαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
του ΙΕΚ Grand Foyer (Φερών 16, Αθήνα).
Παροχές