▶️ Σεμινάριο: Τα Μυστικά του Sushi

Tο sushi είναι παραδοσιακό φαγητό και έχει ως βάση το ξυδάτο ρύζι (σάρι), το οποίο συνδυάζεται με άλλα υλικά, που αποκαλούνται νέτα. Συνήθως αυτά τα άλλα υλικά είναι θαλασσινά και ψάρια. Το κρέας χωρίς το ρύζι λέγεται σασίμι (sashimi). Το σασίμι είναι κυρίως από κρέας τόνου και σολομού.

▶️ Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι εξής θεματικές ενότητες και τα πιο γνωστά είδη όπως:
✅ Tα μυστικά του Sushi και του Sashimi
✅ Sushi maki rolls
✅ Temaki
✅ Uramaki
✅ Nigiri
✅ Sashimi
✔️ Hands on ρολάρισμα και τεχνικές sushi.
✔️ Τips και συμβουλές για την παρασκευή sushi.
✔️ Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling).
? Εισηγητής: Chef κ. Νίκος Κουλούσιας
➡️ Διάρκεια: 4 Ώρες
➡️ Hμερομηνία: 24/11/2019, Κυριακή 10.30 π.μ. – 14.30 μ.μ.
➡️ Κόστος: 25% έκπτωση για Εarly Bird έως 11/11/2019
☎️ 210-6910012
Πιστοποίηση:
? Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης Grand Foyer με την υπογραφή του Chef Νίκο Κουλούσια.
? To εκπαιδευτικό υλικό (συνταγές κ.λ.π.) σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.