▶️ Σεμινάριο: Christmas Menu
Παρασκευές:
✅ Σαλάτα Rossoli Χριστουγεννιάτικη
✅ Σολωμός με Cream Fresh
✅ Φιλέτο Wellington
✅ Σουηδική σούπα Χριστουγεννιάτικη Morotssoppa
? Τρόπος στησίματος και παρουσίασης πιάτων (Food Styling).
? Εισηγητής: Chef κ. Ελένη Κουμαντάνου
➡️ Διάρκεια: 4 Ώρες
➡️ Hμερομηνία: 15/12/2019, Κυριακή 15.00 μ.μ. – 19.00 μ.μ.
➡️ Κόστος: 30% έκπτωση για Εarly Bird έως 01/12/2019
➡️ Ηands on Seminar
☎️ 210-6910012
Πιστοποίηση:
✔️ Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το αναγνωρισμένο
κέντρο εκπαίδευσης Grand Foyer με την υπογραφή της Chef
Ελένης Κουμαντάνου.
✔️ To εκπαιδευτικό υλικό (συνταγές κ.λ.π.) σε ηλεκτρονική και
έντυπη μορφή.