ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ Ginger

ginger cookies

Κουλουράκια Ginger

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ

  • 100γρ Λάδι Καρύδας
  • 200γρ Ζάχαρη Καρύδας
  • 200γρ Molasses Μελάσες Αδιάλυτες
  • 4 κουτ. σουπας Σκόνη Λιναρόσπορων
  • 1 κουτ. Γλυκ. Βανίλια
  • 500γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτ. σουπαςΣόδα
  • 1 κουτ γλυκ. Αλάτι
  • 4 κουτ. Γλυκ. Πιπερόριζα σκόνη
  • 4 κουτ γλυκ. Κανέλλα σε σκόνη
  • 1 κουτ. Γλυκ. Πιπέρι
  • 1 κουτ. Γλυκ. Γαρύφαλλο Σκόνη

Για το ντεκόρ

Χρησιμοποιούμε Vegan ζαχαρόπαστα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 ° F (180 ° C)
  • Προσθέστε το vegan βούτυρο και την καστανή ζάχαρη σε ένα ηλεκτρικό μπωλ και ανακατέψτε μαζί.
  • Προετοιμάστε το λινάρι σας αναμειγνύοντας 4 κουταλιές σούπας λιναρόσπορο με 12 κουταλιές ζεστό νερό και αφήνοντας να καθίσετε για ένα λεπτό.
  • Προσθέστε τη μελάσα, τη βανίλια και το λινάρι στο ηλεκτρικό μίξερ και χτυπήστε μαζί με το vegan βούτυρο και την καστανή ζάχαρη.
  • Ανακατέψτε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε τη σόδα ψησίματος, το αλάτι, το τζίντζερ, την κανέλα, τα μπαχαρικά και τα γαρίφαλα και ανακατέψτε μαζί.
  • Προσθέστε όλα τα ξηρά συστατικά μέσα στο δοχείο ανάμειξης που περιέχει τα υγρά συστατικά και ανακατέψτε σε ένα παχύ κτύπημα.
  • Αλεύρι μια επιφάνεια και τα χέρια σας πολύ γενναιόδωρα και μεταφέρετε τη ζύμη μπισκότων στην επιφάνεια ψησίματος. Τυλίξτε το σε μια σφαίρα, προσθέτοντας αλεύρι ανάλογα με τις ανάγκες, ώστε να μην κολλάει.
  • Βγάλτε με κυλινδρική καρφίτσα σε πάχος περίπου 1/4 ίντσας και κόψτε μερικούς μελόψωμους. Βυθίστε τον κόφτη σας σε αλεύρι κάθε φορά, ώστε να μην κολλάει. Μετακινήστε τους άνδρες μελόψωμο σε ένα δίσκο ψησίματος με περγαμηνή.
  • Συγκεντρώστε τα αποκόμματα της ζύμης, σχηματίστε σε μια σφαίρα και ρίξτε ξανά έξω, κόβοντας περισσότερους άντρες.
  • Μην ντρέπεστε να προσθέσετε περισσότερο αλεύρι κάθε φορά, αυτή η ζύμη μπορεί να είναι αρκετά κολλώδης και δεν χρειάζεται να είναι όπως την κυλάτε, οπότε προσθέστε το αλεύρι όπως απαιτείται. Κάθε πλεόνασμα αλεύρι στα μπισκότα μελόψωμο θα ψήνουν μακριά.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλη τη ζύμη.
  • Τοποθετήστε το σε φούρνο και ψήστε για 15 λεπτά.
  • Μετά από 15 λεπτά αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν από τη διακόσμηση.
  • Όταν είστε έτοιμοι να διακοσμήσετε, ανακατέψτε τα συστατικά της διακόσμησης με το πάγωμα. Θα πρέπει να είναι αρκετά παχύ, αλλά όταν το ανακατεύετε σε μια κορυφή, θα πρέπει να κρατήσει το σχήμα του για λίγο πριν λιώσει πίσω και θα πρέπει να είναι αρκετά κολλώδες.

 

Blog Attachment

Related Blogs