ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ
▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΛΑΠΑΝΟ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία με τον τραγουδι..
VEGAN CHRISTMAS MENU
▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VEGAN CHRISTMAS MENU Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω σύγχρονης διαδραστικής πλατ..
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
▶️ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Στις 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το on line σεμινάριο συναισθηματικής ν..
Καινούργιες Εγκαταστάσεις
▶️ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η σχολή Grand Foyer ανοίγει και πάλι τις πόρτες στους σπουδαστές, σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις κι εύχεται στο..
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
Υλικά Συνταγής 1 πακέτο σαβαγιάρ έτοιμα 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 1 φλιτζανάκι εσπρέσσο δυνατός, μονός (ή 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές σε σκό..
- Posted by myadmin
- Posted in ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ
Υλικά Συνταγής 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή Βηρυτού 200 γραµ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 2 λίτρα φρέσκο γάλα 200 γραμ. ζάχαρη 4 αυγά 2 κρόκο..
- Posted by myadmin
- Posted in ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
CHEESECAKE
CHEESECAKE Υλικά: Τραγανή βάση: 250γρ. μπισκότα τύπου DIGESTIVE 80γρ. βούτυρο λιωμένο Για την Κρέμα: 250γρ. τυρί κρέμα 50γρ. άχνη ζάχαρη 1 στικ βανίλια..
- Posted by myadmin
- Posted in ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ Υλικά Για το σιρόπι 400 γρ. νερό 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ 30 γρ. κακάο 1 κ.σ. κονιάκ Για τη σοκολατόπιτα 3..
- Posted by myadmin
- Posted in ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα
▶️ Σεμινάριο Μεξικάνικη και Κουβανέζικη κουζίνα Παρασκευές: ✅Quesadillas με Pico de gallo(salsa) ✅Κουβανέζικη μαρινάτα χοιρινού με σάλτσα μάνγκ..