ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ARETI GRIGORIOY
▶️ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δελτίο Τύπου 18/6/2021

Θέμα: Νέα Συνεργασία

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer έχει την χαρά να ανακοινώσει  την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τη  διακεκριμένη Νευροεπιστήμων, Ομοιοπαθητικό,  Φυσικοπαθητικό και Ειδικό Βιοανάδρασης κ. Γρηγορίου Αρετή.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η διεθνούς φήμης  Νευροεπιστήμονας (Neuroscientist) κ. Αρετή Γρηγορίου ενώνουν τις δυνάμεις τους, με  την ίδρυση της πανευρωπαϊκής ακαδημίας Great Health Studies που έχει ως στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων επιστημόνων αλλά και επαγγελματιών υγείας στον τομέα των ολιστικών επιστημών υγείας.

Η Αρετή Γρηγορίου γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Οι σπουδές της περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα στους τομείς της Ομοιοπαθητικής, Ομοιοθεραπείας, Νανοϊατρικής, Φυσικοπαθητικής, Ολιστικής Διατροφής και Ολιστικής Ιατρικής. Παράλληλα με την εκπαίδευσή της έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια και μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπου και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Νευροεπιστήμη με εξειδίκευση στη Νευροανατομία και στη Νευροηλεκτροφυσιολογία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cambridge στο τμήμα Νευροεπιστημών και παράλληλα διατηρεί ένα σύγχρονο στούντιο ευεξίας και ομορφιάς που ειδικεύεται στη νευροεπιστήμη και τις φυσικές θεραπείες πλαισιωμένη από  μια εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών και επαγγελματιών υγείας αλλάζοντας χρόνια τώρα τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Είναι επίσημη εκπαιδεύτρια Βιοανάδρασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για γιατρούς και επαγγελματίες στον τομέα της υγείας και είναι μέλος των Association of Naturopathic Practitioners, British Neuroscience Association, Alliance of Registered Homeopaths.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

 

 

 

Blog Attachment

Related Blogs