Vegan Academy

Η Βιολέττα Ζέρβα γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε το 1996 από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και την ίδια χρονιά συνέχισε τις σπουδές της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο του Stirling (MSc in Media Management). Με την επιστροφή της στην Ελλάδα ξεκίνησε να διδάσκει, σε δημόσια και ιδιωτικά τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαθήματα στους ευρύτερους τομείς των δημοσίων σχέσεων, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, ενώ συνέγραψε τρία βιβλία πάνω στα αντίστοιχα αντικείμενα. Η αγάπη της για τα γλυκά την οδήγησαν να ασχοληθεί ερασιτεχνικά αρχικά με τη vegan ζαχαροπλαστική και το 2017 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά, μέσω των Violetta’s Vegan Desserts. Έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό εξειδικευμένα σεμινάρια, έχει μελετήσει και δημιουργεί δικές τις πρωτότυπες συνταγές και διεξαγάγει σεμινάρια vegan ζαχαροπλαστικής ενώ, από το 2019 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με γνωστό Vegan Cafe Bistro στο κομμάτι της επιμέλειας των επιδορπίων του.