Νέα Συνεργασία για την Vegan Academy!

Vegan Academy

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με την διακεκριμένη Vegan Pastry Chef Βιολέττα Ζέρβα που εξειδικεύεται στον τομέα της Vegan Ζαχαροπλαστικής με εξαιρετική επιτυχία τα τελευταία πέντε(5) έτη.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Pastry Chef Βιολέττα Ζέρβα ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούνε ένα επαγγελματικό και καινοτόμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής  για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με στόχο την ανάπτυξη και δημιουργία επαγγελματιών στον χώρο της Vegan και χορτοφαγικής Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας.

Η Βιολέττα Ζέρβα γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε το 1996 από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και την ίδια χρονιά συνέχισε τις σπουδές της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο του Stirling (MSc in Media Management). Με την επιστροφή της στην Ελλάδα ξεκίνησε να διδάσκει, σε δημόσια και ιδιωτικά τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαθήματα στους ευρύτερους τομείς των δημοσίων σχέσεων, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, ενώ συνέγραψε τρία βιβλία πάνω στα αντίστοιχα αντικείμενα. Η αγάπη της για τα γλυκά την οδήγησε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά αρχικά με τη vegan ζαχαροπλαστική και το 2017 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά, μέσω των Violetta’s Vegan Desserts. Έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό εξειδικευμένα σεμινάρια, έχει μελετήσει και δημιουργεί δικές τις πρωτότυπες συνταγές και διεξαγάγει σεμινάρια vegan ζαχαροπλαστικής ενώ, από το 2019 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με γνωστό Vegan Cafe Bistro στο κομμάτι της επιμέλειας των επιδορπίων του.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η Vegan Academy πρωτοπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της Vegan και χορτοφαγικής κουζίνας και καθίσταται πλέον η πρώτη Γαστρονομική Ακαδημία που καθιερώνει και ιδρύει αναγνωρισμένο επαγγελματικό πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας στην Ελλάδα.